• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentacja Voxlandu
Cytat:Mogliby oddać komuś, Hawiland chyba był zainteresowany zmaganiami reprezentacyjnymi, to po co mają czekać? Zmienić nazwę i voila.
Albo Novak mógłby oddać Augustowi reprezentację Westlandu? Chyba, że August jest jeszcze mniej chętny.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(13 Wrz 2022, 19:47:22)Kamiljan de Harlin napisał(a): Albo Novak mógłby oddać Augustowi reprezentację Westlandu? Chyba, że August jest jeszcze mniej chętny.

Jasne, że mógłby. Zakładam, że problem jest w drugiej części zdania Wink
[Obrazek: 99527777916551826.png]
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Trzeba dowiedzieć się u źródła: @August vHS
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
I jak tam? Nasi gotowi?
Jutro mecz z Austro-Węgrami. Nie zdradzam mojego planu jak zamierzam go rozegrać, żeby przeciwnik nie mógł się przygotować. Myślę, że możemy się spodziewać remisu.
(16 Wrz 2022, 22:56:27)Kamiljan de Harlin napisał(a): Jutro mecz z Austro-Węgrami. Nie zdradzam mojego planu jak zamierzam go rozegrać, żeby przeciwnik nie mógł się przygotować. Myślę, że możemy się spodziewać remisu.

Powodzenia !
0 dla nas, 5 dla MAW na początek.

Ale to nic - kulega trener przynajmniej próbował. A wpadki się każdemu zdarzają! W następnej kolejce Voxland - Volkain, to na pewno pójdzie lepiej.

EDIT: A nie, przepraszam. Przegraliście wyżej niż Westland z Dreamlandem. W takim razie niniejszym was opieprzam! Ani mi się ważcie tej taktyki więcej próbować!
Z tym że nie było żadnej taktyki, bo zapomniałem zapisać.
(17 Wrz 2022, 21:41:06)Kamiljan de Harlin napisał(a): Z tym że nie było żadnej taktyki, bo zapomniałem zapisać.
[Obrazek: kote.gif]
To też taktyka
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
(17 Wrz 2022, 21:41:06)Kamiljan de Harlin napisał(a): Z tym że nie było żadnej taktyki, bo zapomniałem zapisać.
[Obrazek: 99886723298755636_t.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości