• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atlas VIK
Niewiem czemu, ale jak patrzę na teren Wielkiego Imperium Kiriany, to wygląda jak głowa jakiegoś Kucharza xd(Hasztag Bolek Kucharz)
Ronon ofiarował Westlandczykom dostęp do tego jeziora. Czemu tacy jesteście
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No daj kawałek plaży @Joahim von Ribertrop nooo. No nie bądź taki..... Może Novak chciał tam łowić rybki nooo
Niby jak XD Co, mam zabrać tereny Hawilandu XD
Czemu nie zrobiłeś tego na podstawie mapy Ronona? Hawiland ma tam długa lubię brzegowa, my mieliśmy mieć 10km z moim obliczeń

Ty zawsze taki upierdliwy jesteś, my w SRW uznajemy mapę Ronona i nawet na mapie nowej jest linia brzegowa.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
(10 Wrz 2022, 13:10:17)AleksanderNovak napisał(a): Czemu nie zrobiłeś tego na podstawie mapy Ronona? Hawiland ma tam długa lubię brzegowa, my mieliśmy mieć 10km z moim obliczeń

Robiłem. I ni chuj nie wychodził dostęp do morza. Żeby Westland miał taki kształt jak dotychczas trzeba go było zmapować, jakim go zmapował.

Poza tym przestań się srać. Kaiser już orzekł że Westland dostępu do Helkar nie ma. I to kończy rozmowę ze strony VIK na ten temat.
Cytat:Kaiser już orzekł że Westland dostępu do Helkar nie ma.
Nie ma, ale może mieć.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
To mam propozycję co zadowoli wszystkich @Kamiljan de Harlin @Joahim von Ribertrop i @AleksanderNovak :

Proponuję by Insulia dla Westlandu kupiła tereny na tamtejszej linii brzegowej od Hawilandu. Kiedyś tak było z Doctriną, że Volkian wykupił tereny Doctriny, bo po prostu tam chcieli być. Więc wtedy była by i owca cała i wilk syty.
Tylko po co komu piksele, które będą leżały odłogiem? Zostawmy to już Hawilandowi, lepiej będzie jak ZW i Insulia będą miały granice z nimi.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
No z tego co wiem, nie mają leżeć odłokiem, tylko Novak będzie z nich korzystał robiąc tam port. A przynajmniej tak mi się wydaje. Dlatego zaproponowałem by zakupili od Hawilalndu ten skrawek ziemii. Nie są to duże połacie, więc też i drogo to nie powinno wychodzić. Także akurat te piksele są w miarę ważne, pod warunkiem jak pisałem że Novak faktycznie tam jakiś port utworzy do podróżowania na inne tereny Insulii i ogólnie na chociażby mały transport morski.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości