12 Cze 2022, 02:22:40
Zróbmy tak by gdy weszło się na forum Insulii to by było logo Insulii
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

|
Pomysły na integracje
|
|
12 Cze 2022, 02:22:40
Zróbmy tak by gdy weszło się na forum Insulii to by było logo Insulii
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
12 Cze 2022, 11:49:01
(12 Cze 2022, 02:22:40)AleksanderNovak napisał(a): Zróbmy tak by gdy weszło się na forum Insulii to by było logo Insulii Logo Insulii? Nie znam. Spotkam pozdrowię.
August van Hagsen de la Sparasan
12 Cze 2022, 15:11:38
(12 Cze 2022, 02:22:40)AleksanderNovak napisał(a): Zróbmy tak by gdy weszło się na forum Insulii to by było logo Insulii Prosiłem już o wgranie całego naszego stylu wraz z obrazkami na forum 2 osoby, żeby obowiązywało w naszych działach. Mógłbym też to sam zrobić, gdybym miał do tego uprawnienia. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
13 Cze 2022, 01:05:22
Wracam po przerwie, byłby mi ktoś w stanie tak na szybko skrócić do jakich wniosków doszliśmy, to bym dorzucił swoje trzy grosze. Z góry dziękuję
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
15 Cze 2022, 14:11:48
W związku z zapytaniem piszę podsumowanie rozmów:
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
15 Cze 2022, 15:51:17
1. i 2 Mogę się pod to jakoś podpiąć, lubię sobie od czasu do czasu jakieś narracyjne rzeczy popisać. 4. Utworzenie sądów, czy zmiana konstytucji obu krajów z głowami państw jako osobami wydającymi wedrykt? 6. Z inicjatywami medialnymi mogę pomóc jako reporter, podobnie mogę robić ze szkołą wyższą. Adam Aleksander II
17 Cze 2022, 15:37:04
Głowy naszych państw by się musiały zrzecz kompetencji do orzekania i mianowania sędziów, aby te wspólne sądy przeszły.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
17 Cze 2022, 23:03:22
Można zawsze zarzucić jakąś petycję w tej sprawie i wystosować odpowiednie akty prawne, tylko musi być chęć na to większości obywateli
Adam Aleksander II
29 Cze 2022, 22:44:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29 Cze 2022, 22:45:00 przez Kamiljan de Harlin.)
Jak ktoś jest chętny do tworzenia fundamentalnych założeń nordackiej religii, jej genezy, zwyczajów czy czegoś innego, to zachęcam do zgłaszania się. Zrobimy może jakiegoś DMa na Discordzie. Im więcej osób się zgłosi, tym większa szansa, że projekt będzie odpowiadał większości.
29 Cze 2022, 22:53:09
Możecie mnie dorzucić. Może do założeń się nie przydam (choć spróbuję swoje conieco wymyślić), ale genezę bardzo chętnie pomogę pisać.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |