To nie znaczy, ze nie możemy mieć dodatkowo jeszcze armii federacyjnej. To nie jest wybór albo albo.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Co proszę?
My z Bialenią nawet traktatu o uznaniu nie mamy lepiej- w Bialenii nikt nie wiedział o powstaniu ZP (i dlatego nie zaprosili nas na Święta Marcowe). Jak ktoś będzie nas chciał sprać to po prostu powie Bialenii że pozwolą im mieć bazy dalej i już (no chyba, że uznają, że nasze istnienie jest bardziej strategiczne).
Po co armia federacyjna? By centrala bardziej regulowała działania prowincji i się mieszała w nie swoje sprawy? Armie federalną to se w stolicy róbta a mi SRW zostawić w spokoju.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
(24 Mar 2021, 01:58:21)Joahim von Ribertrop napisał(a): Co proszę?
My z Bialenią nawet traktatu o uznaniu nie mamy lepiej- w Bialenii nikt nie wiedział o powstaniu ZP (i dlatego nie zaprosili nas na Święta Marcowe). Jak ktoś będzie nas chciał sprać to po prostu powie Bialenii że pozwolą im mieć bazy dalej i już (no chyba, że uznają, że nasze istnienie jest bardziej strategiczne).
Co za bzdury. Jestem pewien że Marszałek Ronon Dex jest lojalny wobec mnie. Nawet jeśli nie mamy żadnych traktatów ZP-Bialenia to w następnej prezydenturze takowego dokonamy.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Sprawy wewnętrzne prowincji. Dobro ogółu jest najważniejsze, ale ja sobie w SRW prowadzę spokojną narrację wojenną i nie chcę burdelu robić.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Nie podoba mi się ten program, ale kontrkandydat nie jest aktywny, więc nie wiem na kogo głosować
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.