Według mnie lepiej postawić na lotnictwo. A jak coś tam powstanie i będzie miało pretensje że po ich niebie latamy, to się pomyśli.
HMMMMMM droga lądowa to jednak taka podstawowa droga. Nie można jej porzucić. No ale cóż. Berlin w 1948 jakoś się trzymoł hehe.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No cóż, niby tak. Ale przecież Belin w 1948 się utrzymał, racja.
To co, bliżej Voxlandu czy Westlandu?
Mi to obojętne tylko kwestia połączenia lądowego jest ważna. SRW nie ma nawet lotnictwa by logistycznie coś takiego ogarnąć. Mamy z Bialeni samoloty zamówić? Czy się chce czy nie autostrada musi być. Miasto lepiej jak będzie nad morzem bo od razu zbudujemy port i nie będzie trzeba budować autostrady dla Voxlandu.
Najlepiej będzie jeżeli zbudujemy autostradę i uznamy że autostrada jest własnością ZP. I tyle, a jak ktoś się ulokuje to będzie miał z tym problem.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No nie jestem przekonany do takiej idei. Osobiście jestem przeciwnikiem stawiania ludzi w takiej sytuacji. Według mnie to ta autostrada jest nam niepotrzebna. Wystarczą samoloty, ale oczywiście trzeba zacząć ich produkcję.
Czyli chcesz stolicę bez połączenia lądowego no nieźle. SRW tak czy inaczej zbuduje autostradę hihi.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Mowy nie ma. Są pewne granice debilizmu autonomii prowincji. Albo prowadzimy wspólną politykę, albo bierzemy swoje zabawki i do widzenia.
Ja nie będę budował floty samolotów po to by dotrzeć do stolicy.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Ale to jest bezpieczniejsze.
Já jestem takiego zdania : Wybudować stolicę od Zera.
Ks. bp. Tymoteusz Dostojewski