07 Maj 2022, 18:01:15
Nikt nie będzie nikogo wykluczać.

|
Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.]
|
|
07 Maj 2022, 19:03:14
Czemu miałyby mikronacje kogokolwiek wykluczać? Takie RPN nie umarło, bo mikronacje kogoś wykluczyły, tylko dlatego, że doszło do spiny na linii Waksman-Bialenia. FN też nie wypaliło, bo doszło do spiny na linii Waksman- władze centralne. Po wykluczeniu personalnych animozji da się tworzyć na prawdę wspaniałe rzeczy
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
07 Maj 2022, 21:17:23
Tylko czy da się do wykluczyć? Zawsze ktoś znajdzie pretekst do kłótni i później wszystko pies strzela. Obawiam się że nie da się zakopać toporów na tym kontynencie.
07 Maj 2022, 21:40:14
Zakopać się da. Nie wiem tylko jak w tym ma pomagać nazywanie wszelkiego zła i niepowodzenia mianem "Waksman" XD
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
07 Maj 2022, 21:43:50
Ale kto tak robi? Przestań już robić z siebie ofiarę. Wystarczy wspomnieć coś krytycznego o Muratyce lub Tobie i już wylewasz płacze że jesteś najgorszy. Wrzuć na luz.
07 Maj 2022, 22:04:20
(07 Maj 2022, 21:51:54)AleksanderNovak napisał(a): OPM to dobry pomysł. Tylko jeśli sekretarzem generalnym zostanie Aleksander Novak. Burek von Hohenburg baron von Trinitz
minister spraw wewnętrznych
Ländgrav (Läjdegraf) av Trinitz
07 Maj 2022, 23:02:50
(07 Maj 2022, 21:43:50)Artur Kardacz napisał(a): Ale kto tak robi? Przestań już robić z siebie ofiarę. Wystarczy wspomnieć coś krytycznego o Muratyce lub Tobie i już wylewasz płacze że jesteś najgorszy. Wrzuć na luz. Tylko fakty, tylko fakty! Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
07 Maj 2022, 23:12:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07 Maj 2022, 23:13:18 przez Artur Kardacz.)
Jeśli nie radzisz sobie z nieprzychylnymi opiniami to mikronacje nie są dla Ciebie. Swoją drogą jak Ty tworzysz szydercze pasty i się wyśmiewasz to jest okej ale gdy sytuacja się odwróci to już płacz.
07 Maj 2022, 23:15:42
To znaczy wiesz, ja mówię o okresie ostatnich lat. Nie wiem, może ja po prostu mam takie wrażenie, że jak nie popatrzę na forum Winkulii albo Insuli to widzę - "Waksman to źródło całego zła tego kontynentu" XD
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |