• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budowa Metra w Visp
Szanowni Państwo,
Udało nam się wybudować kolejną już linie metra w Doctrinie, jeszcze nowocześniejszą od wcześniejszych. Budowniczowie z całej Doctriny i Volkianu dniami i nocami ciężko pracowali nad stworzeniem tego innowacyjnego środka transportu. Bardzo dziękuję im za swój trud włożony w realizację tego nowatorskiego, wielkiego projektu. Szczególnie chciałbym podziękować Prezydentowi Volkianu, Towarzyszowi Henrykowi Wespucciemu, za umożliwienie volkiańskim robotnikom włączenia się do prac budowlanych. Jestem także wdzięczny Prezydentowi VIsp, Erlichowi Mentz, bo to on był inicjatorem tego monstrualnego przedsięwzięcia.
Lud pracujący może już skorzystać z naszego metra, liczę na to, że wszyscy mieszkańcy Visp i wszyscy jego goście będą nim zachwyceni. Mam także nadzieje, że ukończymy jeszcze wiele podobnych projektów.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Volkiańscy przyjaciele znowu pokazali ich wkład w Federacje Nordacką i bardzo dziękuje wszystkim robotnikom którzy mimo trudów stworzyli dzieło z którego są dumni mieszkańcy. Ze względu na zasługi Volkianu szkoła podstawowa nr.72 w Dzielnicy Wilno-Harem dostanie patrona "Ludu pracującego miast i wsi Volkianu"  - Zapowiedział prezydent podczas wywiadu w Gaudyjskim Radiu
[Obrazek: 87a4poj7a4vqi5gy9ki9.png]

Erlich Kelnfold Mentz

Prezydent miasta Visp, Prezydent Doctrino-Brandii, Zarządca Nova TV, Prezes partii "Liberalni Demokraci", Poseł na parlament IV kadencji. 
Niezmiernie miło mi podziwiać dzieło robotników, do którego powstania przyczynili się volkiańscy robotnicy. Volkiański przemysł jest zawsze chętny do pomocy. Mogę jednym słowem powiedzieć - polecamy się. Niech to metro wam służy długie lata.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości