20 Lis 2019, 22:40:29
Cytat:Panie Prezydencie. Pan Nie spełnia swoich obowiązków.
Doprawdy? Kto by pomyślał. To żadna nowość w sumie.
Cytat: jeżeli Pan nie potrafi w 10 dni ogarnąć kto ma kierować Instytutem Pracy
Pozwól misiu, że Ci coś wyjaśnię. Na chwilę obecną w Federacji Nordackiej obserwujemy zjawisko nadmiaru stanowisk do obsadzenia, co przy kurczącej się społeczności Federacji daje, że wcale nie jest tak łatwo wyeliminować wakaty, co widać po jej aktualnej liście. Rząd prowadzi politykę usuwania tych wakatów, jednak nie jest to łatwe. Nie możemy jednej osobie dać wielu stanowisk, bo albo zawali wszystkie, albo będzie wszystko robiła na sztukę, albo po prostu wypali się. To nie na tym polega. Jeśli Pan znajdzie kogoś w ciągu 10 dni, to osobiście oddaję Panu wszystko co mam. WSZYSTKO jak Imperatora kocham.
Cytat:Prezydent publicznie przeklina i według mnie to jest skandal jakiego Pan używa słownika Publicznie. Nawet nie przypuszczałem że coś takiego może się zdarzyć. Jednym słowem Wstyd i Hańba dla narodu.
No cóż. Takie życie.
Cytat: Lecz niech Pan ogarnie najlepiej informatyczne rozwiązanie bo obywatele nie mogą być jednocześnie urzędnikami w wszystkich dziedzinach.
A parę linijek wyżej pisze Pan "Nigdzie nie było zdania o tym że Pan ma robić wszystko". Ej, zróbmy coś fajnego. Co to znaczy? Heniek, kurła, zrób coś fajnego. No i tego.