20 Lis 2019, 22:15:58
Gdy Pan Prezydent przemawiał Pan Aleksander modlił się o nawrócenie. Gdy Prezydent skończył gadać Pan Novak odetchnął, i spojrzał Prezydentowi prosto w oczy.
Panie Prezydencie. Pan Nie spełnia swoich obowiązków. Nigdzie nie było zdania o tym że Pan ma robić wszystko. Od Instytutu Pracy jest Prezes który wszystko ogarnia. Na razie jeszcze nawet nie zorganizował prezesa tego instytutu i nie wyobrażam sobie by Pan kierował Tymi zakładami kolejowymi i FLL jeżeli Pan nie potrafi w 10 dni ogarnąć kto ma kierować Instytutem Pracy. Prędzej czy później Harlin by napisał podobną ustawę. Ale Jeżeli Pan nie będzie odpowiadać kto co ma robić. Może ja? Ktoś musi to zrobić.
Prezydent publicznie przeklina i według mnie to jest skandal jakiego Pan używa słownika Publicznie. Nawet nie przypuszczałem że coś takiego może się zdarzyć. Jednym słowem Wstyd i Hańba dla narodu.
Jeżeli Pan uważa że lepszym sposobem byłyby rządowe instytucje to okej. Lecz niech Pan ogarnie najlepiej informatyczne rozwiązanie bo obywatele nie mogą być jednocześnie urzędnikami w wszystkich dziedzinach. A przecież wcale nie jest zabronione tworzenie prywatnych instytucji wszystko mogę sobie zrobić nawet własny bank. Co nie jest zabronione to jest dozwolone. A najlepiej to powinniśmy brać przykład gospodarki z Sarmacji bo to oni mają to najlepiej rozwinięte. Jestem wolnościowcem a Pan definiuje w tej wypowiedzi ustrój lewicowy co się nie sprawdza.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak