18 Paż 2019, 21:21:00
[quote pid='9014' dateline='1571407988']
KUPA jest tematem wszechobecnym i każdy ma z tym styczność. Tylko niektórzy dotknięci problemami fizjologicznymi wstydzą się i uważają to za temat tabu. Dziękuję Panu już.
się nie wypowiadał - czas to nadrobić.
Moje pytania:
1. Jak chce JE chce ustanowić FN "przewodnikiem Nordaty"?
2. Jak JE chce doprowadzić do powszechnego uznania FN jako "najpotężniejszej mikronacji"?
3. Dlaczego chce JE ograniczać wolność słowa, i to jeszcze za granicą?
4. Co to jest "Unia Nordacka"?
5. Dlaczego JE przekręca moje imie? I to z premedytacją?
6. Czy uważa JE, że monarchia parlamentarna to dobry ustrój dla Federacji Nordackiej, która od zarania dziejów była republiką federacyjną z systemem prezydenko-gabinetowym, a każda akcja mająca na celu wprowadzenie monarchii kończyła się fiaskiem?
7. LGB - okej, ale T? Czy zamiast leczyć osoby chore na transseksualizm powinniśmy nadawać im jakieś specjalne prawa?
8. Dlaczego wybrał JE tak kontrowersyjną nazwę dla swojego KW? Niektórzy mogą poczuć się zniesmaczeni takimi skrótami, nie sądzi JE?
Z góry dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania.
[/quote]
1-2 Sułtan wie jak to zrobić i to zrobi!
3. Nie rozumiem do czego to pytanie?
4. Unia Nordacka - stowarzyszenie państw Nordaty pod przewodnictwem FN.
5. Przepraszam Cię bracie! Nie chciałem napisać Wacuś.
6.Monarchia reprezentacyjna to jedyna droga dla budowy prestiżu potęgi.
7.Bracie naucz się miłości do bliźnich tak jak ja. Trzeba kochać wszystkich ludzi. LGB, LGBT, KGB i LPG!
8.Pierwsza była nazwa, później powstał skrót. Kupy wstydzić się nie można.
Przytoczę tutaj fragment opowiadań pewnego bajarza z Siyah o imieniu Osmar Kup-al-sral:
"I dnia tego do Sułtana przybyło poselstwo a Sułtan powitał ich: Jak droga bracia?
Oni odpowiedzieli że dobrze na co Sułtan rzekł: Dziś kupę dużą zrobiłem kształtem mi dywan przypominało.
A jak wiadomo dywan to lata i brzmi jak divan czyli parlament w Sułtanacie czym opinie o demokracji Fazil wygłosił."
Aleksander Novak napisał(a):Sam fakt iż ruch nosi nazwę "KUPA" oraz na dole jest napisane Komitet Wyborczy Koalicja Ugrupowań Postępu "Alternatywa" czyli "KUPA" i "Hierarchia Unią Jedności." Który w skrócie tworzy słowo "HUJ". Zniechęca mnie do głosowania na tego kandydata.
A co do poglądów to sprzeciwiam się LGBT.
KUPA jest tematem wszechobecnym i każdy ma z tym styczność. Tylko niektórzy dotknięci problemami fizjologicznymi wstydzą się i uważają to za temat tabu. Dziękuję Panu już.
się nie wypowiadał - czas to nadrobić.
Moje pytania:
1. Jak chce JE chce ustanowić FN "przewodnikiem Nordaty"?
2. Jak JE chce doprowadzić do powszechnego uznania FN jako "najpotężniejszej mikronacji"?
3. Dlaczego chce JE ograniczać wolność słowa, i to jeszcze za granicą?
4. Co to jest "Unia Nordacka"?
5. Dlaczego JE przekręca moje imie? I to z premedytacją?
6. Czy uważa JE, że monarchia parlamentarna to dobry ustrój dla Federacji Nordackiej, która od zarania dziejów była republiką federacyjną z systemem prezydenko-gabinetowym, a każda akcja mająca na celu wprowadzenie monarchii kończyła się fiaskiem?
7. LGB - okej, ale T? Czy zamiast leczyć osoby chore na transseksualizm powinniśmy nadawać im jakieś specjalne prawa?
8. Dlaczego wybrał JE tak kontrowersyjną nazwę dla swojego KW? Niektórzy mogą poczuć się zniesmaczeni takimi skrótami, nie sądzi JE?
Z góry dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania.
[/quote]
1-2 Sułtan wie jak to zrobić i to zrobi!
3. Nie rozumiem do czego to pytanie?
4. Unia Nordacka - stowarzyszenie państw Nordaty pod przewodnictwem FN.
5. Przepraszam Cię bracie! Nie chciałem napisać Wacuś.
6.Monarchia reprezentacyjna to jedyna droga dla budowy prestiżu potęgi.
7.Bracie naucz się miłości do bliźnich tak jak ja. Trzeba kochać wszystkich ludzi. LGB, LGBT, KGB i LPG!
8.Pierwsza była nazwa, później powstał skrót. Kupy wstydzić się nie można.
Przytoczę tutaj fragment opowiadań pewnego bajarza z Siyah o imieniu Osmar Kup-al-sral:
"I dnia tego do Sułtana przybyło poselstwo a Sułtan powitał ich: Jak droga bracia?
Oni odpowiedzieli że dobrze na co Sułtan rzekł: Dziś kupę dużą zrobiłem kształtem mi dywan przypominało.
A jak wiadomo dywan to lata i brzmi jak divan czyli parlament w Sułtanacie czym opinie o demokracji Fazil wygłosił."
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta.
Aktualnie w raju Allacha.
Podróżnik i poeta.
Aktualnie w raju Allacha.