18 Paż 2019, 17:13:08
Dawnom się nie wypowiadał - czas to nadrobić.
Moje pytania:
1. Jak chce JE chce ustanowić FN "przewodnikiem Nordaty"?
2. Jak JE chce doprowadzić do powszechnego uznania FN jako "najpotężniejszej mikronacji"?
3. Dlaczego chce JE ograniczać wolność słowa, i to jeszcze za granicą?
4. Co to jest "Unia Nordacka"?
5. Dlaczego JE przekręca moje imie? I to z premedytacją?
6. Czy uważa JE, że monarchia parlamentarna to dobry ustrój dla Federacji Nordackiej, która od zarania dziejów była republiką federacyjną z systemem prezydenko-gabinetowym, a każda akcja mająca na celu wprowadzenie monarchii kończyła się fiaskiem?
7. LGB - okej, ale T? Czy zamiast leczyć osoby chore na transseksualizm powinniśmy nadawać im jakieś specjalne prawa?
8. Dlaczego wybrał JE tak kontrowersyjną nazwę dla swojego KW? Niektórzy mogą poczuć się zniesmaczeni takimi skrótami, nie sądzi JE?
Z góry dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania.
Moje pytania:
1. Jak chce JE chce ustanowić FN "przewodnikiem Nordaty"?
2. Jak JE chce doprowadzić do powszechnego uznania FN jako "najpotężniejszej mikronacji"?
3. Dlaczego chce JE ograniczać wolność słowa, i to jeszcze za granicą?
4. Co to jest "Unia Nordacka"?
5. Dlaczego JE przekręca moje imie? I to z premedytacją?
6. Czy uważa JE, że monarchia parlamentarna to dobry ustrój dla Federacji Nordackiej, która od zarania dziejów była republiką federacyjną z systemem prezydenko-gabinetowym, a każda akcja mająca na celu wprowadzenie monarchii kończyła się fiaskiem?
7. LGB - okej, ale T? Czy zamiast leczyć osoby chore na transseksualizm powinniśmy nadawać im jakieś specjalne prawa?
8. Dlaczego wybrał JE tak kontrowersyjną nazwę dla swojego KW? Niektórzy mogą poczuć się zniesmaczeni takimi skrótami, nie sądzi JE?
Z góry dziękuję za odpowiedź na powyższe pytania.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)