10 Wrz 2019, 17:19:52
Paderland od samego początku mi się nie podobał. Już za czasów istnienia Athos mieli różne odpały, typu "Kampania przeciwko FN" zainicjowana przez Arisa Kostasa. Nie dziwię się, że coraz więcej ludzi uważa ich za yoyonację. Co to za mikronacja, której mieszkańcy śmieją i nabijają się z realowych zdjęć mieszkańców innego wirtualnego kraju? Zgadzam się z Panem Arturem w każdym aspekcie. Chciałem iść przekazać, że "poważnej mikronacji" nie przystoi takie zachowanie. Co otrzymałem w zamian? Groźby bana, za rzekome "nędzne wypowiedzi". Ot cała dzieciarnia dała o sobie znać, żeby przypadkiem słuch o nich nie zaginął.
SylVan, czyli osoba rzekomo "najstarsza" w Paderlandzie (przy jego zachowaniu i umiejętności logicznego myślenia obstawiam 10 lat) najbardziej najeżdża na innych, wyzywa i wyszydza. Najpierw Pan Erik z Panem Arturem, potem Pan Michael, i teraz uwzięli się na mnie. Zastanawia mnie jedno - ile potrwa ta ich yoyonacyjna farsa?
Podpisuję się również pod apelem Pana Kardacza ws. reakcji Prezydenta FN w tej sprawie. W mojej opinii, głowa naszego kraju nie powinna pozwolić na wyszydzanie samej strany, jak i jej mieszkańców. Stop szerzeniu się zaściankowym zachowaniom! #StopYoyonacjom #PaderlandYoyo!
SylVan, czyli osoba rzekomo "najstarsza" w Paderlandzie (przy jego zachowaniu i umiejętności logicznego myślenia obstawiam 10 lat) najbardziej najeżdża na innych, wyzywa i wyszydza. Najpierw Pan Erik z Panem Arturem, potem Pan Michael, i teraz uwzięli się na mnie. Zastanawia mnie jedno - ile potrwa ta ich yoyonacyjna farsa?
Podpisuję się również pod apelem Pana Kardacza ws. reakcji Prezydenta FN w tej sprawie. W mojej opinii, głowa naszego kraju nie powinna pozwolić na wyszydzanie samej strany, jak i jej mieszkańców. Stop szerzeniu się zaściankowym zachowaniom! #StopYoyonacjom #PaderlandYoyo!
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)