01 Wrz 2019, 15:49:49
Aż wróciłem z urlopu żeby poczytać sobie co tutaj piszecie i mam do was jedno zasadnicze pytanie. Przepraszam za bluzgi ale "chuj to nas obchodzi?". Relacje z Suderlandem są napięte i jak wspominałem wcześniej nie warto o nich rozmawiać a nawet ich wspominać. Temat o nich całkowicie powinien być zamknięty w skrzynce na kluczyk i wrzucony do Morza Muratyckiego, opadnie na samo dno gdzie nikt nie odważny się o tym wspominać. Powinniśmy olać te państwo i niech robią co sobie chcą a tak to już mamy memy i ciśniemy "bekę". Ja wiem że niektórzy nie lubią Suderlandu ale no kilka spraw warto przemilczeć.
Jeśli chodzi o Królestwo Suderlandu. Proponaowalem kilka warunków uznania lub nawiązania współpracy z innymi państwami. Nie wiem czy ktoś się tym zainteresował ale moim zdaniem trzeba poczekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie. A nuż upadna po w tygodniach?
Jeśli chodzi o Królestwo Suderlandu. Proponaowalem kilka warunków uznania lub nawiązania współpracy z innymi państwami. Nie wiem czy ktoś się tym zainteresował ale moim zdaniem trzeba poczekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie. A nuż upadna po w tygodniach?