28 Lip 2019, 23:43:04
Z bazgrołów, które przeczytałem od Alfreda(i odpowiedź odnośnie sądu, wyjaśniłem na discordzie
), to boi się on radykalnych zmian. Ci co poza forum by działali, też w pewien sposób pewnie by byli wynagradzani. Co do głosowań i folwarków, też pomysł początkowo mi się nie podobał, ale brachu Kamiljan wyjaśnił że obywatele, którzy są dłużej aktywni i bardziej zasłużeni, to mieliby większą siłę głosu, niż ci nieaktywni.
Więc podtrzymuje swoje zdanie, że tylko sądownictwo mi się w tym nie podoba. A dlaczego to w poprzednim poście napisałem i czekam na odpowiedź bracha Kamiljana w tej sprawie.
), to boi się on radykalnych zmian. Ci co poza forum by działali, też w pewien sposób pewnie by byli wynagradzani. Co do głosowań i folwarków, też pomysł początkowo mi się nie podobał, ale brachu Kamiljan wyjaśnił że obywatele, którzy są dłużej aktywni i bardziej zasłużeni, to mieliby większą siłę głosu, niż ci nieaktywni.Więc podtrzymuje swoje zdanie, że tylko sądownictwo mi się w tym nie podoba. A dlaczego to w poprzednim poście napisałem i czekam na odpowiedź bracha Kamiljana w tej sprawie.