24 Cze 2019, 15:47:13
Za czasów UTN lubiłem ciągle narzekać na to, jak bardzo nam spadła aktywność i jak nasze państwo chyli się ku upadkowi. W FN uczymy się na błędach Unii. Teraz nawet nie wspominam o tym, jak ma się aktywność w naszym kraju, po prostu piszę posty.
Nie widzę sensu, abym miał się tutaj rozpisywać i szukać jakiegoś złotego środka, który w magiczny sposób przywróci nam witalność lub zapewni przypływ ogarniętych obywateli. Zamiast rozmyślać nad tym, jak wyjść z kryzysu, zapominam o jego istnieniu i działam w FN jak zawsze, jak gdyby nic się nie stało.
Chciałbym sobie podziałać politycznie w Dalerii, prowadzić debaty nad nową konstytucją i przyszłością prowincji. Ale jak mam to robić, skoro nie wiem nawet, czy Daleria nie opuści FN? Jak ta cała sprawa z Arkadiuszem się uspokoi, to zapewniam, że będę aktywny w Dalerii.
Nie widzę sensu, abym miał się tutaj rozpisywać i szukać jakiegoś złotego środka, który w magiczny sposób przywróci nam witalność lub zapewni przypływ ogarniętych obywateli. Zamiast rozmyślać nad tym, jak wyjść z kryzysu, zapominam o jego istnieniu i działam w FN jak zawsze, jak gdyby nic się nie stało.
Chciałbym sobie podziałać politycznie w Dalerii, prowadzić debaty nad nową konstytucją i przyszłością prowincji. Ale jak mam to robić, skoro nie wiem nawet, czy Daleria nie opuści FN? Jak ta cała sprawa z Arkadiuszem się uspokoi, to zapewniam, że będę aktywny w Dalerii.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.