24 Cze 2019, 01:20:30
Zgadzam się z Panem w 100%. Mówiąc szczerze nawet nie zauważyłem, że Pańska aktywność spadła. Co chwila widziałem jakiś post Pana autorstwa, co bardzo mnie cieszyło. Zaś moja aktywność ostatnio baaaaardzo spadła. Było to spowodowane zakończeniem szkoły oraz częstymi wyjazdami. Jednakowoż z racji ich zakończenia, tak Jak Pan, powoli wracam do pełnej aktywności. Ogromnie dziękuję za deklarację pomocy. Każda osoba się przyda!
To prawda, że najczęściej osoby najbardziej narzekające na stan kraju, najmniej w nim robią. Na Discordzie naszego kraju co jakiś czas przewijały się wypowiedzi typu "nic się tu nie dzieje", "upadamy". Mam taki krótki apel do tych osób - tak jak mówi Pan Artur - zamiast narzekać, ruszcie cztery literki i napiszcie chociaż te kilka postów.
To prawda, że najczęściej osoby najbardziej narzekające na stan kraju, najmniej w nim robią. Na Discordzie naszego kraju co jakiś czas przewijały się wypowiedzi typu "nic się tu nie dzieje", "upadamy". Mam taki krótki apel do tych osób - tak jak mówi Pan Artur - zamiast narzekać, ruszcie cztery literki i napiszcie chociaż te kilka postów.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)