10 Lis 2018, 13:50:21
Obywateli nie jest zbyt mało, zaś mam nadzieję, iż moje procesy rekrutacyjno-asymilacyjne poprzez reklamę Pollinu na pewnych serwerach Discord przyniosą większe efekty. Piszę „większe”, gdyż udało mi się już zachęcić parę osób, co zapewne wróży powodzeniu dalszej akcji.
Osobiście nie jestem wielbicielem wyciągania spraw prywatnych na światło dzienne, bo tak jak wspomniałem, omawiając pierwszy punkt programu, ma nadejść nowa era w rozwoju, i oby ta właśnie, nareszcie była tą owocną i oczekiwaną. Tak więc, w kwestii Pańskich zażyłości z moim kontrkandydatem chciałbym uprzejmie poprosić o uregulowanie tychże za pomocą wiadomości prywatnych.
Osobiście nie jestem wielbicielem wyciągania spraw prywatnych na światło dzienne, bo tak jak wspomniałem, omawiając pierwszy punkt programu, ma nadejść nowa era w rozwoju, i oby ta właśnie, nareszcie była tą owocną i oczekiwaną. Tak więc, w kwestii Pańskich zażyłości z moim kontrkandydatem chciałbym uprzejmie poprosić o uregulowanie tychże za pomocą wiadomości prywatnych.
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.