22 Mar 2025, 22:48:17
No i ja się pytam człowieku — dumny ty jesteś z siebie? Zdajesz sobie sprawę z tego, co robisz? Masz ty w ogóle Rozum i Godność Mikronauty? Ja nie wiem… żałosny typek z ciebie. Chyba nie pomyślałeś nawet, co robisz i kogo oskarżasz. Możesz sobie oskarżać tych, co na to zasłużyli, ale nie Burka von Trinitz! To nie jest ktoś tam „taki sobie”, że możesz go ścigać po sądach, bo ci się tak podoba. Nie wiem, w jakiej ty się wychowałeś rodzinie, ale chyba nie rozumiesz, co to jest honor i lojalność.
Jeśli myślisz, że jesteś wspaniały, to jesteś zwykłym socjalistą, którego ktoś nie odizolował jeszcze od Hohenburgów. Nie wiem, co w tym jest takie śmieszne, ale czepcie się Zanika albo Dymarskiego, albo innych zwyrodnialców, a nie czepiacie się takiej osoby jak Burek von Trinitz. Jak można w ogóle publicznie zamieszczać takie brednie na forach internetowych?! Ja się pytam — kto powinien za to odpowiedzieć? Chyba widać, że nie masz pojęcia, kim on był!
Jeśli myślisz, że jesteś wspaniały, to jesteś zwykłym socjalistą, którego ktoś nie odizolował jeszcze od Hohenburgów. Nie wiem, co w tym jest takie śmieszne, ale czepcie się Zanika albo Dymarskiego, albo innych zwyrodnialców, a nie czepiacie się takiej osoby jak Burek von Trinitz. Jak można w ogóle publicznie zamieszczać takie brednie na forach internetowych?! Ja się pytam — kto powinien za to odpowiedzieć? Chyba widać, że nie masz pojęcia, kim on był!
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.