07 Cze 2024, 20:08:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07 Cze 2024, 20:39:52 przez Artur Kardacz.)
(03 Cze 2024, 15:26:22)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Trzecią kwestią do rozwiązania są odpowiednie zmiany na forum. Ja osobiście bym proponował taki układ: trzy główne działy: Winkulia, Volkian, dependencje, a w ramach tych działów poddziały z odpowiednimi komitatami. Myślę, że jak na razie rozbijanie na poszczególne parafie nie jest konieczne, a jeśli się to zmieni, to możemy w ramach potrzeby tworzyć nowe działy. Co członkowie Reżimu Administratorskiego o tym uważają? @Henryk Wespucci @Artur Kardacz @Alfred FabianJa to bym widział podobnie.
(03 Cze 2024, 15:26:22)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Na koniec - pozostaje jeszcze sprawa niezwiązana dokładnie z samą reformą samorządową, ale w ciągu 30 dni zobowiązany jestem zwołać Landtag Kraju Koronnego Winkulia, w celu wyboru członków do Rady Akcesyjnej. Termin nie jest jeszcze ściśle przeze mnie ustalony, ale wstępnie planuję trzeci tydzień czerwca, gdzieś w weekend 21-23.06. Co o tym myślicie, mieszkańcy Macierzy?Dla mnie może być.