30 Gru 2023, 12:16:46
Cytat:
Wasza Królewska Mość,
Chciałbym podziękować Waszej Królewskiej Mości, za ten wspaniały okres, w którym doszło do zacieśnienia więzi między naszymi państwami, które z takim wielkim zaangażowaniem wypełniał Szanowny Artur Kardacz. Okres panowania Waszej Królewskiej Mości wspominam bardzo dobrze, wielokrotnie prowadziliśmy rozmowy dotyczące wielu problemów naszego kontynentu. Wierzyliśmy we dwoje, że można coś zmienić, połączyć tych skłóconych ludzi. Nie wyszło nam, ale wierzę, że kiedyś wypełnię misję, którą przyjęliśmy sobie za cel.
Dlatego też przyjacielu, wiadomość w której dowiedziałem się o Twoim ustąpieniu z tronu winkulijskiego bardzo mnie zasmuciła, gdyż zawsze widziałem w Tobie sojusznika. Wsparcie na arenie międzynarodowej, a także zawsze otwarte do współpracy ręce. Nie ważne jaką drogę teraz obierzesz w swym dalszym mikronacyjnym żywocie pamiętaj, że wrota Niebiańskiego Pałacu są dla Ciebie zawsze otwarte, a i samo Cesarstwo Nan Di nigdy przed Tobą nie zamknie swoich wrót.
Z wyrazami estymy,Jego Cesarska Mość Piotr Romanow
Jego Najjaśniejsza Cesarska Mość, Cesarz Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Hospodar Dehreiny Wschodniej

![[Obrazek: 100505667931998475.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1029/100505667931998475.png)