31 Sie 2023, 06:39:02
(30 Sie 2023, 20:55:10)Erik Otton von Hohenburg napisał(a):Witam serdecznie na ziemiach Winkulii! ze swojej strony zapraszam do odwiedzenia Górnej Winkulii - nasz region może poszczycić się długą historią, w tym również kontynuowaniem dziedzictwa krajów takich jak Santania i Burgia, Goruzja, Al-Alman (region Kucelgradu), czy Siyah. Bogatym i urozmaiconym krajobrazem. Natomiast jeśli chodzi o przydatne linki, to zachęcam do zapoznania się z artykułem na mikropedii, nieco nieaktualnym ale za to dość rozbudowanym jak na ichnie standardy oraz z katalogiem Biblioteki Narodowej, tam znajdzie WE na pewno wiele interesujących informacji o naszym kraju.
Witam, dziękuję za tę linki, które ułatwią mi poruszanie się po waszym państwie, a także poznawaniem jego historii. Co do Al-Alman, akurat znany jest mi ten wątek, bowiem Januszeł Kuceł, założyciel Kucełgradu był obywatelem Batawii i zawsze musiał robić jakieś imby.
Jego Najjaśniejsza Cesarska Mość, Cesarz Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Hospodar Dehreiny Wschodniej