14 Lip 2023, 23:21:15
Dziękuję za wszytskie opinie i udział w ankiecie. Szczerze mówiąc jestem trochę zbity z tropu, ponieważ spodziewałem się zarzutów dotyczących wszystkiego z wyjątkiem estetyki (nie mówię o okładcę, bo ona była robiona "na szybko")
, no ale cóż skoro uważacie tak, a nie inaczej to wydawca Voog Winkuliersdeg chętnie nawiąże współprace w tej dziedzinie w ramach outsourcingu ew. zatrudnimy edytora tekstu (tak samo jak i innych członków zespołu redakcyjnego).
co do treści merytorycznej, to nie uważam, aby jego treść była szczególnie antykrólewska, tym bardziej że sam jestem wielkim zwolennikiem winkulijskiej monarchii - w czerwcowym numerze broniliśmy honoru JKM wobec ataku ze strony księżnej KS, a co do "pokpiewania" sobie z Króla, to jest to zly sposób odczytania pierwszego artykułu.
, no ale cóż skoro uważacie tak, a nie inaczej to wydawca Voog Winkuliersdeg chętnie nawiąże współprace w tej dziedzinie w ramach outsourcingu ew. zatrudnimy edytora tekstu (tak samo jak i innych członków zespołu redakcyjnego).co do treści merytorycznej, to nie uważam, aby jego treść była szczególnie antykrólewska, tym bardziej że sam jestem wielkim zwolennikiem winkulijskiej monarchii - w czerwcowym numerze broniliśmy honoru JKM wobec ataku ze strony księżnej KS, a co do "pokpiewania" sobie z Króla, to jest to zly sposób odczytania pierwszego artykułu.