13 Wrz 2021, 15:17:16
System był dziurawy, nie działał tak jak powinien i pozwalał na nadużycia. W przyszłości użyłbym do przesyłania danych innej metody, która nie pozwalałaby na nie, ale nie chciałoby mi się przebudowywać teraz całego systemu, więc wymagałoby to nowych nakładów pracy.
Osobiście uważam, że system bankowy natomiast działa poprawnie - (mogę się mylić, jak coś nie gra, to dawajcie znać na priv). Mogę to jakoś uprościć/przebudować jak trzeba, lub napisać na świeżo, żeby umożliwiało to jedynie przelewanie kasy, lub jakieś prostsze akcje finansowe.
Bo na temat Merchanta nie będę się rozpisywał, bo była to raczej minigra stworzona z okazji rocznicy powstania kraju, z którą pomimo dużych nadziei nie wiążę już dalej planów.
Osobiście uważam, że system bankowy natomiast działa poprawnie - (mogę się mylić, jak coś nie gra, to dawajcie znać na priv). Mogę to jakoś uprościć/przebudować jak trzeba, lub napisać na świeżo, żeby umożliwiało to jedynie przelewanie kasy, lub jakieś prostsze akcje finansowe.
Bo na temat Merchanta nie będę się rozpisywał, bo była to raczej minigra stworzona z okazji rocznicy powstania kraju, z którą pomimo dużych nadziei nie wiążę już dalej planów.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I