21 Sty 2021, 13:32:49
Wizyty w dzielnicach oczywiście można zrobić w oddzielnym wątku, a rozdzielenie wizyt na poszczególne wątki dopiero po ich końcu też nie brzmi jak zły pomysł. Jestem jak najbardziej ZA, pytanie, czy przedstawiciele dzielnic mają ochotę przygotować takie wizyty.
Przepraszam również za pominięcie kwestii wyścigów, nie zrobiłem tego celowo. Oczywiście idea jest słuszna, tylko problemem jest ogólny rozrzut. Wyścig Konny będzie zbyt długi i z lekka nierealistyczny - zwykle odbywają się na dosyć małej przestrzeni - przynajmniej takie jest moje wyobrażenie. Wyścig rowerowy natomiast jest dosyć oklepany, więc wiąże się to z ryzykiem, że nie będzie zbyt wielu zainteresowanych. Niemniej, może jakieś zawody w łucznictwie? Tutaj trzeba się zastanowić, co chcemy przygotować i co będzie ciekawe, przyciągające uwagę.
Przepraszam również za pominięcie kwestii wyścigów, nie zrobiłem tego celowo. Oczywiście idea jest słuszna, tylko problemem jest ogólny rozrzut. Wyścig Konny będzie zbyt długi i z lekka nierealistyczny - zwykle odbywają się na dosyć małej przestrzeni - przynajmniej takie jest moje wyobrażenie. Wyścig rowerowy natomiast jest dosyć oklepany, więc wiąże się to z ryzykiem, że nie będzie zbyt wielu zainteresowanych. Niemniej, może jakieś zawody w łucznictwie? Tutaj trzeba się zastanowić, co chcemy przygotować i co będzie ciekawe, przyciągające uwagę.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I