27 Lut 2020, 23:09:07
Co do reżimu to pan nie zaprzeczył, lecz pańskie państewko jest dyktaturą, jak chcę powiedzieć np. że zsrm jest kurwą, dyktaturą, to jak mam to przetłumaczyć tak, by post nie został usunięty? Proszę mi napisać. Powiem tyle, masz się w swoim reżimie z każdym zdaniem liczyć, a szczególnie z zdaniami mnie, ponieważ jeden człowiek, zaważył o traktacie, bez konsultacji ze swoim współwładcą, bez konsultacji z obywatelami i w tajemnicy. Pan tak samo z nikim się nie skonsultował. Absolutnie tak nie może być. Traktat definitywnie nie jest ważny ponieważ co prawda joahim nie ma nic przeciwko reżimowi ale nie podpisał nigdy tego traktatu! Nie zachowuje się chamsko, zaprzeczam temu. Jak bym napisał do Prezydenta Erika, nawet jeśli uważa mnie za prostaka i chama, na pewno by się ze mną liczył. A nie odpowiedział "nie odpowiem ci po myślę, że jesteś chamem i prostakiem".
A poza tym gdy Zjednoczone Państwo będzie wolne, stosownie zrobimy z augustem porządek.
A poza tym gdy Zjednoczone Państwo będzie wolne, stosownie zrobimy z augustem porządek.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak