![]() |
|
Reżim waksmanolandii sięga DNA - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Podziemia Zamku Królewskiego (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=39) +--- Dział: Forum Archiwalne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=628) +---- Dział: Archiwa (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=33) +----- Dział: Archiwum Związku Winkulii i Volkianu (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=536) +------ Dział: Ciastkarnia u Palpatajna (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=47) +------ Wątek: Reżim waksmanolandii sięga DNA (/showthread.php?tid=2464) |
Reżim waksmanolandii sięga DNA - AleksanderNovak - 27 Lut 2020 Dziś, z okazji tego, że napisałem jedną odpowiedź oraz jeden wątek w dziale ZSRM który oczywiście reżim waksmana mi bezczelnie usunął i ukrył mi dział ZSRM bym już nawet nie mógł śledzić co się tam dzieje, oczywiście znalazłem obejście tego, jest jeszcze coś takiego jak - wyloguj, to by ukrywać mi dział i usuwać wątki, nawet nie przenosić archiwum to trzeba być chamem. W jednych z wątków skrytykowałem tą wypowiedź napisaną przez augusta ponieważ kłamała i zbezczeszczała mnie i moją narracje, wraz z moim wymyślonym narodem. Druga to narracja na którą miałem patent bo ja wymyśliłem naród republikański. waksmana proszę by nie być kurwą i by mi odpowiedział, jeśli ma honor. augusta nie proszę bo to debil z definicji. a z definicji debil to nie jest obraźliwe słowo jak by już prokuratura miała mi dać bana ta, jeszcze przenieście ten wątek do archiwum (to był sarkazm, bo jeszcze PG to weźmie na serio). Ograniczasz prawa obywateli. Dlatego reżim waksmanolandi czyli zsrm sięga totalnie DNA bo jak coś ci się nie podoba to usuwasz i banujesz w swojej zsrm
Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - Leszek Ebe-Grüner - 27 Lut 2020 Dobra idź z Augustem się bawić do innej piaskownicy, a nie zaśmieczasz forum. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - Waksman - 27 Lut 2020 AleksanderNovak napisał(a):Dziś, z okazji tego, że napisałem jedną odpowiedź oraz jeden wątek w dziale ZSRM który oczywiście reżim waksmana mi bezczelnie usunął i ukrył mi dział ZSRM bym już nawet nie mógł śledzić co się tam dzieje, oczywiście znalazłem obejście tego, jest jeszcze coś takiego jak - wyloguj, to by ukrywać mi dział i usuwać wątki, nawet nie przenosić archiwum to trzeba być chamem.No dobsz. Przeanalizujmy to, akurat mi się nudzi. Post oraz wątki zostały usunięte a nie przeniesione do archiwum, bo Wy w ZSRM jesteście persona non grata, więc nie będziecie mi tu zaginać czasoprzestrzeni i udawać, że nadal tam jesteście i macie prawo do wypowiadania się, bo nie macie. Tak samo z działem - ukryłem całkowicie, bo macie taki, a nie inny status. AleksanderNovak napisał(a):W jednych z wątków skrytykowałem tą wypowiedź napisaną przez augusta ponieważ kłamała i zbezczeszczała mnie i moją narracje, wraz z moim wymyślonym narodem. Druga to narracja na którą miałem patent bo ja wymyśliłem naród republikański. waksmana proszę by nie być kurwą i by mi odpowiedział, jeśli ma honor.I to był właśnie powód dla którego usunąłem wasze posty i wątki. Jesteście bezczelni twierdząc, że PT ZSRM jest kur*ą. To już jest kolejne naruszenie Kodeksu Karnego FN, więc jeśli nie chcecie wyrobić kolejnego bana tym razem na 94 godziny to uważajcie na słowa. AleksanderNovak napisał(a):Ograniczasz prawa obywateli. Dlatego reżim waksmanolandi czyli zsrm sięga totalnie DNA bo jak coś ci się nie podoba to usuwasz i banujesz w swojej zsrmPolecam naprawdę przeczytać Kodeks Karny ZSRM. Nie banuję "bo coś mi się nie podoba", tylko banuję bo ktoś robi rozróby, wyzywa i zachowuje się jak hołota, a nie cywilizowany człowiek. Próbowałem się z wami dogadać - nie da się. Jesteście jak ten słup na środku ulicy co stoi i się nie rusza. Jak ten uparty osioł. To jest aż straszne. Wasze działanie w ZSRM podobało mi się dopóki nie zaczęliście nawoływać do bojkotowania traktatu i waszej próby odłączenia tych ziem od ZSRM, co jest pogwałceniem ust. 2, 3 i 4 art. 6 KKZSRM. Wszystkie te punkty widnieją przy słowie "banicja z forum ZSRM", więc proszę nie gadać głupot, że bezczelnie zabieram wam dostęp. Bezczelne jest przestrzeganie i egzekwowanie prawa własnego kraju? Bezczelnym nazwałbym wasze zachowanie, bo nie dość, że łamiecie prawo prowincjonalne to jeszcze federacyjne. Jesteście nikim żeby mówić komukolwiek co i jak ma robić. Jesteście jednostką nieporządaną w tym państwie. Mam nadzieje, że kara banicji dla was to kwestia kilku dni. Eustachy Playstation napisał(a):Dobra idź z Augustem się bawić do innej piaskownicy, a nie zaśmieczasz forum.Z Nadtowarzysza Sparasana proszę zejść, Nadtowarzyszu Playstation. Nadtowarzysz Sparasan jak na razie nie sprawia żadnych problemów. To novak jest tu problemem i nikt inny. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - AleksanderNovak - 27 Lut 2020 Dobra, stworzyłeś sobie kodeks karny tak jak ci się podobał, więc robisz co chcesz. Nie trzeba mówić dużo że zsrm to autorytarny reżim co równa się dyktaturze. Nie zsrm jest ku*wą tylko pan jest nie będę mówił czym. Pan się zachowuje do słownie jak hołota bo nie liczy się pan z moim zdaniem na temat zsrm tylko usuwa i banuje. Gardzisz mną, sam tak napisałeś. Namówiłeś mnie do możliwość narracji w moim stanie ale ja już taką możliwość miałem co ten stan to mój patent i mam do niego prawo. Gdy już skrytykowałem władze zsrm i traktat na forum (co już ci napisałem na discodzie że będę to krytykował), ordynarnie mnie zbanowałeś. No tak - oderwanie ziemi FN? To jest absurd, że pan coś takiego śmie wymawiać! nie chce odrywać ziem! chcę unieważnienia traktatu a nie żadnego odrywania ZP od FN! Mówiłem wiele razy że nie będę robił żadnych secesji. i proszę mnie nie obrażać, bo nie moim krajem nie jest zsrm, brzydzę się nim i nie życzę sobie by tak mówić. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - AleksanderNovak - 27 Lut 2020 Eustachy Playstation napisał(a):Dobra idź z Augustem się bawić do innej piaskownicy, a nie zaśmieczasz forum. Popieram, tylko wolałbym coś innego niż piaskownica, august może iść do piaskownicy. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - Waksman - 27 Lut 2020 AleksanderNovak napisał(a):Dobra, stworzyłeś sobie kodeks karny tak jak ci się podobał, więc robisz co chceszBył robiony na podstawie kodeksu karnego FN, więc nie bardzo "taki jak mi się podobał". AleksanderNovak napisał(a):Nie trzeba mówić dużo że zsrm to autorytarny reżim co równa się dyktaturze.Autorytaryzm jest, owszem, ale dyktatura? Dyktatura by była jakbym ograniczał wolność słowa. Powiecie pewnie, że wam ograniczam. To jesteście w błędzie - nie była wam ograniczana wolność słowa, bo mogliście mówić co chcecie. Zostaliście zbanowani za sposób w jaki swoją opinię wyrażaliście. Był on chamski, bezczelny i roszczeniowy czyli taki, na jaki ja w ZSRM pozwolić nie mogę. AleksanderNovak napisał(a):Pan się zachowuje do słownie jak hołota bo nie liczy się pan z moim zdaniem na temat zsrm tylko usuwa i banuje.Jak mam się liczyć ze zdaniem kogoś kto wysuwa tylko i wyłącznie żądania i wręcz rozkazuje mi je spełnić. Bądźmy poważni. Wyzywacie wszystkich dookoła włącznie ze mną, więc jak mam się liczyć z waszym zdaniem o ZSRM? Jak? Mam totalnie wywalone na opinię tych, którzy nie umieją się w jakikolwiek sposób dostosować do społeczności oraz do tych, którzy nie wiedzą co to jest kultura osobista, słowa i działania. AleksanderNovak napisał(a):Gdy już skrytykowałem władze zsrm i traktat na forum (co już ci napisałem na discodzie że będę to krytykował), ordynarnie mnie zbanowałeś.To nie była krytyka. Wy nie wiecie co to jest krytyka. To był kubeł pomyj wylany na mnie, Nadtowarzysza Sparasana i Towarzysza Ribentropa. Wyzywaliście, rozkazywaliście, byliście roszczeniowi i bezczelni - to jest ta wasza "krytyka". AleksanderNovak napisał(a):i proszę mnie nie obrażać, bo nie moim krajem nie jest zsrm, brzydzę się nim i nie życzę sobie by tak mówić.To my mamy nie obrażać (i tu wychodzi wasza roszczeniowość), a szanowny może? Znacie takie przysłowie jak "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Jak nie to polecam się dokształcić, bo z malkontentami nie rozmawiam. ZSRM i FN zaś brzydzi się wami, więc tu nie ma o czym gadać. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - AleksanderNovak - 27 Lut 2020 Co do reżimu to pan nie zaprzeczył, lecz pańskie państewko jest dyktaturą, jak chcę powiedzieć np. że zsrm jest kurwą, dyktaturą, to jak mam to przetłumaczyć tak, by post nie został usunięty? Proszę mi napisać. Powiem tyle, masz się w swoim reżimie z każdym zdaniem liczyć, a szczególnie z zdaniami mnie, ponieważ jeden człowiek, zaważył o traktacie, bez konsultacji ze swoim współwładcą, bez konsultacji z obywatelami i w tajemnicy. Pan tak samo z nikim się nie skonsultował. Absolutnie tak nie może być. Traktat definitywnie nie jest ważny ponieważ co prawda joahim nie ma nic przeciwko reżimowi ale nie podpisał nigdy tego traktatu! Nie zachowuje się chamsko, zaprzeczam temu. Jak bym napisał do Prezydenta Erika, nawet jeśli uważa mnie za prostaka i chama, na pewno by się ze mną liczył. A nie odpowiedział "nie odpowiem ci po myślę, że jesteś chamem i prostakiem". A poza tym gdy Zjednoczone Państwo będzie wolne, stosownie zrobimy z augustem porządek. Re: Reżim waksmanolandii sięga DNA - Artur Kardacz - 28 Lut 2020 Od kiedy to wolno usuwać czyjeś wypowiedzi? Ja rozumiem Novak wyzywa itp. ale do cholery od tego jest archiwum. Takie wątki się zamyka i wrzuca do archiwum a nie od razu usuwa. Reżim zbada wasze postępowanie bo to kolejny wątek który został usunięty. Pozdrawiam i życzę miłej nocy/dnia*. *W zależności o jakiej porze czytelnik to czyta. |