27 Lut 2020, 22:51:11
AleksanderNovak napisał(a):Dobra, stworzyłeś sobie kodeks karny tak jak ci się podobał, więc robisz co chceszBył robiony na podstawie kodeksu karnego FN, więc nie bardzo "taki jak mi się podobał".
AleksanderNovak napisał(a):Nie trzeba mówić dużo że zsrm to autorytarny reżim co równa się dyktaturze.Autorytaryzm jest, owszem, ale dyktatura? Dyktatura by była jakbym ograniczał wolność słowa. Powiecie pewnie, że wam ograniczam. To jesteście w błędzie - nie była wam ograniczana wolność słowa, bo mogliście mówić co chcecie. Zostaliście zbanowani za sposób w jaki swoją opinię wyrażaliście. Był on chamski, bezczelny i roszczeniowy czyli taki, na jaki ja w ZSRM pozwolić nie mogę.
AleksanderNovak napisał(a):Pan się zachowuje do słownie jak hołota bo nie liczy się pan z moim zdaniem na temat zsrm tylko usuwa i banuje.Jak mam się liczyć ze zdaniem kogoś kto wysuwa tylko i wyłącznie żądania i wręcz rozkazuje mi je spełnić. Bądźmy poważni. Wyzywacie wszystkich dookoła włącznie ze mną, więc jak mam się liczyć z waszym zdaniem o ZSRM? Jak? Mam totalnie wywalone na opinię tych, którzy nie umieją się w jakikolwiek sposób dostosować do społeczności oraz do tych, którzy nie wiedzą co to jest kultura osobista, słowa i działania.
AleksanderNovak napisał(a):Gdy już skrytykowałem władze zsrm i traktat na forum (co już ci napisałem na discodzie że będę to krytykował), ordynarnie mnie zbanowałeś.To nie była krytyka. Wy nie wiecie co to jest krytyka. To był kubeł pomyj wylany na mnie, Nadtowarzysza Sparasana i Towarzysza Ribentropa. Wyzywaliście, rozkazywaliście, byliście roszczeniowi i bezczelni - to jest ta wasza "krytyka".
AleksanderNovak napisał(a):i proszę mnie nie obrażać, bo nie moim krajem nie jest zsrm, brzydzę się nim i nie życzę sobie by tak mówić.To my mamy nie obrażać (i tu wychodzi wasza roszczeniowość), a szanowny może? Znacie takie przysłowie jak "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"? Jak nie to polecam się dokształcić, bo z malkontentami nie rozmawiam. ZSRM i FN zaś brzydzi się wami, więc tu nie ma o czym gadać.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)