27 Lut 2020, 22:12:09
AleksanderNovak napisał(a):Dziś, z okazji tego, że napisałem jedną odpowiedź oraz jeden wątek w dziale ZSRM który oczywiście reżim waksmana mi bezczelnie usunął i ukrył mi dział ZSRM bym już nawet nie mógł śledzić co się tam dzieje, oczywiście znalazłem obejście tego, jest jeszcze coś takiego jak - wyloguj, to by ukrywać mi dział i usuwać wątki, nawet nie przenosić archiwum to trzeba być chamem.No dobsz. Przeanalizujmy to, akurat mi się nudzi.
Post oraz wątki zostały usunięte a nie przeniesione do archiwum, bo Wy w ZSRM jesteście persona non grata, więc nie będziecie mi tu zaginać czasoprzestrzeni i udawać, że nadal tam jesteście i macie prawo do wypowiadania się, bo nie macie. Tak samo z działem - ukryłem całkowicie, bo macie taki, a nie inny status.
AleksanderNovak napisał(a):W jednych z wątków skrytykowałem tą wypowiedź napisaną przez augusta ponieważ kłamała i zbezczeszczała mnie i moją narracje, wraz z moim wymyślonym narodem. Druga to narracja na którą miałem patent bo ja wymyśliłem naród republikański. waksmana proszę by nie być kurwą i by mi odpowiedział, jeśli ma honor.I to był właśnie powód dla którego usunąłem wasze posty i wątki. Jesteście bezczelni twierdząc, że PT ZSRM jest kur*ą. To już jest kolejne naruszenie Kodeksu Karnego FN, więc jeśli nie chcecie wyrobić kolejnego bana tym razem na 94 godziny to uważajcie na słowa.
AleksanderNovak napisał(a):Ograniczasz prawa obywateli. Dlatego reżim waksmanolandi czyli zsrm sięga totalnie DNA bo jak coś ci się nie podoba to usuwasz i banujesz w swojej zsrmPolecam naprawdę przeczytać Kodeks Karny ZSRM. Nie banuję "bo coś mi się nie podoba", tylko banuję bo ktoś robi rozróby, wyzywa i zachowuje się jak hołota, a nie cywilizowany człowiek. Próbowałem się z wami dogadać - nie da się. Jesteście jak ten słup na środku ulicy co stoi i się nie rusza. Jak ten uparty osioł. To jest aż straszne. Wasze działanie w ZSRM podobało mi się dopóki nie zaczęliście nawoływać do bojkotowania traktatu i waszej próby odłączenia tych ziem od ZSRM, co jest pogwałceniem ust. 2, 3 i 4 art. 6 KKZSRM. Wszystkie te punkty widnieją przy słowie "banicja z forum ZSRM", więc proszę nie gadać głupot, że bezczelnie zabieram wam dostęp. Bezczelne jest przestrzeganie i egzekwowanie prawa własnego kraju? Bezczelnym nazwałbym wasze zachowanie, bo nie dość, że łamiecie prawo prowincjonalne to jeszcze federacyjne. Jesteście nikim żeby mówić komukolwiek co i jak ma robić. Jesteście jednostką nieporządaną w tym państwie. Mam nadzieje, że kara banicji dla was to kwestia kilku dni.
Eustachy Playstation napisał(a):Dobra idź z Augustem się bawić do innej piaskownicy, a nie zaśmieczasz forum.Z Nadtowarzysza Sparasana proszę zejść, Nadtowarzyszu Playstation. Nadtowarzysz Sparasan jak na razie nie sprawia żadnych problemów. To novak jest tu problemem i nikt inny.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)