27 Lut 2020, 21:43:28
Dziś, z okazji tego, że napisałem jedną odpowiedź oraz jeden wątek w dziale ZSRM który oczywiście reżim waksmana mi bezczelnie usunął i ukrył mi dział ZSRM bym już nawet nie mógł śledzić co się tam dzieje, oczywiście znalazłem obejście tego, jest jeszcze coś takiego jak - wyloguj, to by ukrywać mi dział i usuwać wątki, nawet nie przenosić archiwum to trzeba być chamem. W jednych z wątków skrytykowałem tą wypowiedź napisaną przez augusta ponieważ kłamała i zbezczeszczała mnie i moją narracje, wraz z moim wymyślonym narodem. Druga to narracja na którą miałem patent bo ja wymyśliłem naród republikański. waksmana proszę by nie być kurwą i by mi odpowiedział, jeśli ma honor. augusta nie proszę bo to debil z definicji. a z definicji debil to nie jest obraźliwe słowo jak by już prokuratura miała mi dać bana
ta, jeszcze przenieście ten wątek do archiwum (to był sarkazm, bo jeszcze PG to weźmie na serio). Ograniczasz prawa obywateli. Dlatego reżim waksmanolandi czyli zsrm sięga totalnie DNA bo jak coś ci się nie podoba to usuwasz i banujesz w swojej zsrm
ta, jeszcze przenieście ten wątek do archiwum (to był sarkazm, bo jeszcze PG to weźmie na serio). Ograniczasz prawa obywateli. Dlatego reżim waksmanolandi czyli zsrm sięga totalnie DNA bo jak coś ci się nie podoba to usuwasz i banujesz w swojej zsrm
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)