15 Lip 2023, 00:01:59
(14 Lip 2023, 23:38:12)Fatima Popow-Chojnacka napisał(a):Cytat: w czerwcowym numerze broniliśmy honoru JKM wobec ataku ze strony księżnej KS, a co do "pokpiewania" sobie z Króla, to jest to zly sposób odczytania pierwszego artykułu.Może trochę wyjaśnię..
To nie był atak, tylko źle wyrażona prywatnie opinia i nie przemyślana. To też była sprawa prywatna, więc nie powinien się nikt w to wtrącać ale szanuję i doceniam taką szlachetną postawę obywatelską. I mam na imię Fatima więc proszę ciągle nie mówić do mnie "księżna". Ale rozumiem, że lepiej sprzeda się jak się zaznaczy, że jestem żonką Arkadiusza, lepsza drama wyjdzie.A z waszym królem już mam wszystko wyjaśnione i jest git :p Ale cieszę się, że dzięki mnie mieliście o czym pisać i okładka fajna xd
Stosowanie odpowiedniej tytulatury nawet wobec gości zagranicznych, jest jednak pewną manierą monarchizmu, Wasza Książęca Wysokość!
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I

A z waszym królem już mam wszystko wyjaśnione i jest git :p Ale cieszę się, że dzięki mnie mieliście o czym pisać i okładka fajna xd