29 Kwi 2019, 23:47:40
Uwaga! Jako że doszła informacja prosto z Radia Krasnodarsk, że właśnie doszło do zamachu w Krasnodarsku! Dlatego Sarjeńsk nie postanowił czekać i wszyscy mieszkańcy Sarjeńska postanowili przyjechać traktorami(bez pługów) i wyjść na ulice przed siedzibe partii VPPC. Lider Partii VPPC postanowił wyjść na balkon i zobaczyć co się dzieje. I wtedy były okrzyki:
PRZECZ Z ZAMACHOWCAMI!
PRZYWÓDCO SARJEŃSKA TRZEBA COŚ ROBIĆ!
DŁUŻEJ TEGO NIE MOŻEMY TOLEROWAĆ!
NIECH ZJEDZĄ SNICKERSY I PRZESTANĄ GWIAZDORZYĆ!
Po tych słowach, ja lider VPPC wygłosiłem wymowę:
Drodzy mieszkańcy Sarjeńska! Jako że sytuacja stała się dość groźna, proponuje byśmy zareagowali razem! Jednak zanim ruszymy na krasnodarsk w celu uratowania naszego wielkiego wodza pana Henryka Wespucciego, obmyślimy plan, jak to zrobimy! A ten plan opracujemy przy II przymusowym zjeździe partii VPPC!
I po tych słowach ludzie z Sarjeńska tymczasowo ucichli. Tymczasem partia VPPC szykowała się do debatowania nad sprawą zamachowców.
PRZECZ Z ZAMACHOWCAMI!
PRZYWÓDCO SARJEŃSKA TRZEBA COŚ ROBIĆ!
DŁUŻEJ TEGO NIE MOŻEMY TOLEROWAĆ!
NIECH ZJEDZĄ SNICKERSY I PRZESTANĄ GWIAZDORZYĆ!
Po tych słowach, ja lider VPPC wygłosiłem wymowę:
Drodzy mieszkańcy Sarjeńska! Jako że sytuacja stała się dość groźna, proponuje byśmy zareagowali razem! Jednak zanim ruszymy na krasnodarsk w celu uratowania naszego wielkiego wodza pana Henryka Wespucciego, obmyślimy plan, jak to zrobimy! A ten plan opracujemy przy II przymusowym zjeździe partii VPPC!
I po tych słowach ludzie z Sarjeńska tymczasowo ucichli. Tymczasem partia VPPC szykowała się do debatowania nad sprawą zamachowców.