• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek do Arbitra
Panie Arbitrze

Z dobroci swojej, z tego że wszyscy mają w 4 literach ten bidny kraj prócz mnie, zamierzam robić jak to ujął august:
[Obrazek: 99633905753129611.png]
Proszę więc powierzyć mi zadanie modernizacji wojsk SRW, i budowy umocnień na granicy z południowcami, winkulią, i innymi wrogami ludu. 
Mam wieloletnie doświadczenie wojskowe, jestem ojcem współczesnych służb mundurowych SRW. Gdyby nie ja, to byśmy się patykami bronili. 
Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Wielmożny Panie,
mając na uwadze niezaprzeczalne doświadczenie Waszej Ekscelencji, decydujemy się powierzyć Wam kontrolę nad:
– VIII Brygadą Piechoty Lekkiej,
– Siłami Powietrznymi SRW,
– Marynarką Wojenną SRW.

Wyznaczamy Waszej Ekscelencji za zadanie fortyfikację granic i budowę umocnień.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
SRW nie ma marynarki wojennej, bo nie ma dostępu do morza. xD
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Meanhwile mapa Dexa pokazująca że SRW ma dostęp do Morza Czarnego.
Nie, nie ma.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Możemy robić Marynarkę Wojenną z bazy morskiej w Portgradzie którą sam wybudowałem w majkrafcie. To ja sam wybudowałem, i Portgrad do SRW należy.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Nie należy, proszę nie szerzyć Dezynformacji Antypaństwowej. Portgrad to część Norington, które jest Jedynie Y Niepodzielnie Cesarskie.

Już abstrahując od tego, że stacjonowanie jakichkolwiek sił Westlandu prowincji w Stolicy brzmi tak trochę... No nieciekawie brzmi no. W Norington (i w Federalnej Guberni w ogóle) stacjonować winny wyłącznie jednostki podległe Cesarzowi.
Portgrad zostało wybudowane przez Westlandczyków, gdyby nie Westlandczycy to Insulia nie miała czym by zająć tych terenów, więc uważam, że ten jest Westlandzki. Należy nam się przynajmniej autonomia. A gdyby kiedyś ten kraj się rozpadł, to oczywiście Portgrad zostanie w SRW.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Jak ten kraj się rozwali to pierwsze co zrobi VALF to wam w Portgradzie zrobi Sarajewo!
a my wam zrobimy Srebrenice w każdej Voxlandzkiej wiosce, i holocaust w każdym Voxlandzkim mieście.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości