Drogie Ministerstwo Administracji!
Jako Prezydent Zjednoczonego Państwa zwracam się z zapytaniem o nasz Dziennik Praw. Mianowicie czy istnieje możliwość nadania mi, jako organowi formalnie zarządzającemu DP, uprawnień do dodawania i edytowania aktów prawnych w tymże?
Pozdrawiam
Łojezusie... trudno o to będzie. A dlaczego? Nie moja wina że hasło jest takie jak do innych moich kont, a teraz nie potrafię jego zmienić, musiałbym nad tym siąść kiedyś i to zrobić, ale jak się uda zmienić to hasło na takie bezpieczniejsze dla mnie to chętnie panu Prezydentowi je dam, i postaram sie w miarę moich skromnych możliwości szybko to załatwić. Tak czy inaczej proszę dać mi czas. Czasy mamy nie najlepsze. jestem w ósmej klasie, zresztą sami państwo wiedzą na co choruję, więc no cóż, moje możliwości są ograniczone. Też dawno nie siedziałem w PHP więc musiałbym na prawdę nad tym siąść i zmienić to hasło...
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Obywatelowi trzeba by przyznać medal za pierwszą narodową pastę XD
A tak na poważnie to ok, rozumiem, nie ma pośpiechu. Szczerze mówiąc to się zastanawiam czy w ogóle nie zrezygnować z dziennika praw na stronie i nie wrócić do tego co było za V ZP, czyli dziennika praw na forum. Trzeba to przemyśleć.