03 Wrz 2021, 15:18:09
![[Obrazek: 20170620115010poznanfotHOCHTIEFPOLSKA.jpg_678-443.jpg]](https://www.rynek-lotniczy.pl/img/20170620115010poznanfotHOCHTIEFPOLSKA.jpg_678-443.jpg)
Witamy wszystkich gości na Szczycie Integracji Nordackiej w Voxie!
Zachęcamy do informowania o swoich przybyciach oraz o składzie delegacji.

|
Przywitania gości
|
|
03 Wrz 2021, 15:18:09
![]() Witamy wszystkich gości na Szczycie Integracji Nordackiej w Voxie! Zachęcamy do informowania o swoich przybyciach oraz o składzie delegacji.
04 Wrz 2021, 13:55:36
O godzinie 12:53 czasu lokalnego, na lotnisku w Voxie zjawił się samolot rządowy z oznaczeniami Związku Winkulijskiego. Z jego pokładu na pas zeszli delegaci tego państwa w składzie Ministra Stanu, Adama Aleksandra II oraz Króla Mateusza Żmigrodzkiego. Następnie udali się do podstawionego auta i razem z obstawą pojechali do miejsca, gdzie odbywać się miały obrady Szczytu Integracji Nordackiej.
04 Wrz 2021, 14:25:29
Alfred nie miał zamiaru pozostawiać pewnych spraw bez swojej opinii. Jako Zanahoryjski Książę zdecydował się wybrać, co prawda bez zaproszenia na Szczyt w Voxie. Nie przeszkodziły mu w tym nawet obowiązki Kanclerza Sarmacji - wychodził on bowiem z założenia, że urząd nie może odbierać przyjemności z zabawy w mikronacje. Gdy już był na miejscu, wylegitymował się przed strażnikiem, oczekując decyzji, czy zostanie dopuszczony do dyskusji.
04 Wrz 2021, 14:50:23
O godzinie 13 :47 na lotnisko w Voxie przybyła delegacja Brodryjska na czele z Maximilianem Fiodorowem -Frassatim na czele. Następnie minister rozwoju regionalnego Brodrii kolumną samochodów przyjechał do miejsca Szczytu Integracji Nordackiej.
Ks. bp. Tymoteusz Dostojewski
04 Wrz 2021, 16:17:28
Serdecznie witam Panów (poza tym ostatnim) w Kraju, Gdzie W Sumie Nie Ma Nic!
04 Wrz 2021, 19:45:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04 Wrz 2021, 19:46:13 przez August vHS.)
Po raczej długiej podróży narodowym amatorskim środkiem transportu, czyli zestawieniem Samochód Narodowy Amatorii "Žlöm", okręt "Nietonieńsk (tonął po drodze trzy razy) i znów SNA "Žlöm" August de la Sparasan dotarł do celu swojej wędrówki, razem z niewielką delegacją amatorską (z tym, że akurat owa delegacja dotarła tam tramwajem).
August van Hagsen de la Sparasan
04 Wrz 2021, 21:02:16
Przewodniczący Rady Ustrojowej Muratyki Kaspar Waksman-Dëter wraz z jej członkiem Albertem Fryderykiem de Espadą wylądowali na lotnisku w Voxie, aby następnie szybko udać się na miejsce trwania Szczytu Integracji Nordackiej.
Kaspar Waksman-Dëter
04 Wrz 2021, 22:28:45
(04 Wrz 2021, 19:45:42)August de la Sparasan napisał(a): Po raczej długiej podróży narodowym amatorskim środkiem transportu, czyli zestawieniem Samochód Narodowy Amatorii "Žlöm", okręt "Nietonieńsk (tonął po drodze trzy razy) i znów SNA "Žlöm" August de la Sparasan dotarł do celu swojej wędrówki, razem z niewielką delegacją amatorską (z tym, że akurat owa delegacja dotarła tam tramwajem).Witajcie towarzyszu! Przyznam szczerze, że przez sekundę zastanawiałem się jaki kretyn pozwolił pływać po Filipce statkiem, nawet jeśli to statek towarzysza, ale potem skojarzyłem, że towarzysz to teraz w Amatorii mieszka. Toteż witamy spowrotem na Voximie! Jedyne słuszne władze Muratyki także witam!
05 Wrz 2021, 10:23:09
Na lotnisku w Voxie wylądował samolot z Jego Cesarską Mością Piotrem Pawłowem oraz Premierem Andrzejem Płatonowiczem Ordyńskim.
09 Wrz 2021, 19:38:05
Z pewnym opóźnieniem, ale i nie mniejszą przyjemnością przybyłem dziś do Voxu. Mam nadzieję, że do tej pory godnie reprezentował mnie wiceprezydent Dex.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |