• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konferencja Prezydenta ws. Voxlandzkiego reżimu narracyjnego
Witam zebranych gości, 

Dziś, co mnie nie zdziwiło zostałem zbanowany na IP na forum Królestwa Voxlandu, nie przeszkodziło mi to jednak w śledzeniu wydarzeń na tym forum ponieważ jest dziś powszechnie dostępny VPN. Po wydarzeniach w Barcji zauważyłem że Voxland rzucił się z pomocą dla rebelii i od razu podpisali traktat który szerzy wpływy Voxlandu na terenach tzw. Prus, następnie rozpoczął się "bunt" w miastach Barcji. Przywódca Prus Junus vor Batum od razu zainterweniował, załatwił ten problem swoją wypowiedzią w skutek czego większość buntowników przeszło na jego stronę. Oczywiście wszystko zrobione w pięć minut. Następnie dopisał że powstanie stłumiono. To niszczenie narodu Bartyjskiego - okupacja. Proszę Państwa to nic innego jak reżim narracyjny, czyli coś co robił zdrajca stanu ZP - August De La Sparasan. Rząd SRW sprzeciwia się takowym działaniom i jest po stronie poszkodowanych. To też czego boję się ja, Voxland w wojnie z SRW może zrobić dokładnie to samo. Na razie z czego wynika przejście wojsk Voxlandzkich przez OBPP jest NIEMOŻLIWE z powodów takich jak brak w tamtych miejscach infrastruktury, problemy z moralami żołnierzy bo przecież nie będzie leciało zaopatrzenie cały czas, długość pokonania drogi jakom jest morze oraz cały obszar OBPP, łącznie jest do pokonania 2000km oraz oczywiście zagrożenie ze strony naszego lotnictwa. Warto zaznaczyć że jeden z typów naszych maszyn ma zasięg by zrzucić bombki na Voxland. Z wiedzy sztabu wojsk SRW żadna maszyna wroga nie ma zasięgu by dolecieć za terytorium SRW. To już koniec konferencji. Zapraszam na kolejną za najbliższy czas.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Dziennikarz Vox Times:

Czy w ogóle zauważył pan proces przeciw panu?
Czemu uważa pan za niemożliwe przejście OBPP? Ma pan takie wątpliwości przy Voxlandzie, nie zarzuca pan nic Suderlandowi. Jak pan to wyjaśni?
szanowny Panie jeżeli chodzi o proces to mnie on nie interesuje a jeżeli chodzi o przejście przez obszar bez przynależności państwowej to wymieniłem tam wyżej powody dlaczego jest to po prostu niemożliwe do zrealizowania nie będę się powtarzał jeżeli pan umie czytać to proszę sobie po prostu na górze przeczytać co napisałem. Suderlandowi nic nie zarzucam. Dziękuję za pytania.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A czy wasz sztab wie co my mamy? Może nie?
Wie, ponieważ samolociki mieliście po armii ZP, a armia ZP miała maszyny typu SU-25 i MIG-29.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości