22 Wrz 2021, 22:07:40
Ja, Fatima von Hohenburg Marcjan-Chojnacka wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Związku Winkulijskiego.
( - ) Fatima von Hohenburg Marcjan-Chojnacka

|
Wniosek o nadanie obywatelstwa
|
|
22 Wrz 2021, 22:07:40
Ja, Fatima von Hohenburg Marcjan-Chojnacka wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Związku Winkulijskiego. ( - ) Fatima von Hohenburg Marcjan-Chojnacka
23 Wrz 2021, 00:23:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 Wrz 2021, 21:49:25 przez Mateusz Żmigrodzki.)
POSTANOWIENIE
Działając na mocy prawa Związku Winkulijskiego, przyznaję Pani Fatimie von Hohenburg Marcjan Chojnackiej obywatelstwo Związku Winkulijskiego. Przyznaje się również jej pełnię praw z niego wynikających.Jego Królewska Wysokość
/-/ Mateusz
28 Wrz 2021, 09:57:38
Niestety.. z bólem i ogromnym żalem muszę na chwilę obecną zrzec się obywatelstwa. Proszę nie uznawać tego za coś złego, czy jakąś obrazę ale obywatelstwo blokuje mi rozwinięcie mojej osoby w innych mikronacjach, czego nie wiedziałam. Ale mimo tego zostaję tutaj i będę się starała działać w przyszłości.
28 Wrz 2021, 21:47:48
(28 Wrz 2021, 09:57:38)Fatima von Hohenburg Chojnacka napisał(a): Niestety.. z bólem i ogromnym żalem muszę na chwilę obecną zrzec się obywatelstwa. Proszę nie uznawać tego za coś złego, czy jakąś obrazę ale obywatelstwo blokuje mi rozwinięcie mojej osoby w innych mikronacjach, czego nie wiedziałam. Ale mimo tego zostaję tutaj i będę się starała działać w przyszłości. Nic nie szkodzi. Jak najbardziej rozumiem tą sytuację. W każdym razie, mimo tego ma nadal Pani wolną rękę w działaniu u nas, w Winkulii. W wolnej chwili więc, śmiało zapraszamy. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |