19 Mar 2020, 18:44:32
Mam tą przyjemność poinformować, że Monarchia Austro-Węgierska wróciła ♥. Miejmy nadzieję, że tym razem na dłużej.

|
Nowe forum Monarchii Austro-Węgierskiej
|
|
19 Mar 2020, 18:44:32
Mam tą przyjemność poinformować, że Monarchia Austro-Węgierska wróciła ♥. Miejmy nadzieję, że tym razem na dłużej.
19 Mar 2020, 21:27:17
Super! Bardzo fajnie że Monarchia Austro-Węgierska wróciła, bo nie miałem jeszcze okazji jej poznać, liczę na powrót do aktywność byłych obywateli oraz rozwój.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
25 Mar 2020, 15:40:54
Postanowiłem rozpocząć działalność w Monarchii, by móc robić coś, dzięki czemu nie wypalę się ponownie i będę mógł działać bez przerw w Federacji. Oczywiście nie zamierzam rezygnować z żadnego obywatelstwa, na rzecz drugiej mikronacji.
01 Wrz 2021, 17:39:07
(25 Mar 2020, 15:40:54)Adam Aleksander II napisał(a): Postanowiłem rozpocząć działalność w Monarchii, by móc robić coś, dzięki czemu nie wypalę się ponownie i będę mógł działać bez przerw w Federacji. Oczywiście nie zamierzam rezygnować z żadnego obywatelstwa, na rzecz drugiej mikronacji. To ten... Ekhm... Wyszło jak wyszło, ale mam kolejną informację. Umieszczam tutaj, bo nie chcę tworzyć miliona wątków z każdą informacją, a ten możemy uznać już za taki ogólny jeżeli chodzi o przekazywanie informacji z Monarchii Austro-Węgier. Jest szansa, że niedługo zostaną nawiązane z nimi oficjalne stosunki dyplomatyczne. Zauważyli też naszą gazetkę, co bardzo mnie cieszy. Po słowach Andrzeja, myślę, że winkulijska prasa może aspirować nie tylko na najlepsze czasopismo na naszym kontynencie, ale też i w całym mikroświecie, jeżeli oczywiście poziom merytoryczny i atrakcyjność zostaną podtrzymane. Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
14 Wrz 2021, 09:37:34
(01 Wrz 2021, 17:39:07)Adam Aleksander II napisał(a):Zapraszamy cześciej do MAW.(25 Mar 2020, 15:40:54)Adam Aleksander II napisał(a): Postanowiłem rozpocząć działalność w Monarchii, by móc robić coś, dzięki czemu nie wypalę się ponownie i będę mógł działać bez przerw w Federacji. Oczywiście nie zamierzam rezygnować z żadnego obywatelstwa, na rzecz drugiej mikronacji.
14 Wrz 2021, 14:57:22
Postaram się częściej zerkać, nawet offline, ale teraz studia się zbliżają i pracka, to nie wiem czy będę aż tak aktywny.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |