12 Mar 2020, 01:20:43
Hej, jak widać jestem Eryk, chciałbym wrócić do zabawy w mikronacje, najchętniej coś związanego z bezpieczeństwem wewnętrznym, bo mniej więcej tym się interesuję

|
Hej
|
|
12 Mar 2020, 01:20:43
Hej, jak widać jestem Eryk, chciałbym wrócić do zabawy w mikronacje, najchętniej coś związanego z bezpieczeństwem wewnętrznym, bo mniej więcej tym się interesuję
12 Mar 2020, 10:25:37
Dzień dobry! Ja nazywam się Henryk Wespucci. Miło mo widzieć osobę, która powraca do nieustannie zmniejszającej się społeczności mikronacji. Cieszę się, że wybrał Pan Federację Nordacką. Ze swojej strony, mogę powiedzieć że w prowincjach, czy centralni znajdzie się na pewno miejsce do samorealizacji. Polecam wszystkie prowincje, bo każda jest inna i ma swój niepowtarzalny klimat. Egvalland, ZSPWiV, czy Muratyka. Jednak najbardziej polecam Volkian. Służby mundurowe, służby specjalne, aparat bezpieczeństwa, wszystko jest! Miłego pobytu.
12 Mar 2020, 17:50:53
Witam serdecznie w Federacji Nordackiej! Proszę się rozgościć i śmiało zadawać pytania, jeśli jakieś sie nasuwają. Ja osobiście pragnę zaprosić do ZKRM - prowincji o oryginalnym i niepowtarzalnym ustroju oraz ideologii. Czym możesz się u nas zająć? W Związku można zająć się kilkoma rzeczami - w Instytucie Pracy można zdobyć narracyjną pracę, np. w kamieniołomie, porcie czy tartaku. Oferty są stale dodawane i aktualizowane. Można też zgłosić się do Pierwszego Towarzysza o objęcie funkcji Dyrektora Gminnego, aby na terenie jakiejś gminy zacząć prowadzić narrację - rozwijanie miast, wiosek itd. Niedługo będzie również można wziąć udział w wyborach do Sejmu Muratyckiego, który w następnym tygodniu (najprawdopodobniej) rozpocznie swoją działalność. Oprócz tego istnieje możliwość prowadzenia własnej narracji w swoim mieszkaniu. Tam obowiązuje zasada "wolność Tomku w swoim domku". Ponadto masz szansę na otworzenie własnej działalności prywatnej, która charakteryzuje się dużymi swobodami gospodarczymi. Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
12 Mar 2020, 19:20:06
Witam serdecznie I ze swojej strony mogę zaproponować Panu zamieszkanie w Winkulijskiej Republice Egvallandu, nasze państwo może okazać się dla Pana bardzo atrakcyjnym wyborem. Jak sam Pan wspomniał interesuje się Pan bezpieczeństwem wewnętrznym, w Egvallandzie może Pan działać w Folksguarde lub w lokalnym wojsku (w którym nie trudno o awans), może Pan także prowadzić własne prywatne lenno na obszarze naszego kraju i realizować się jako włodarz, i zajmować się pilnowaniem porządku na jego terenie, niebawem także powstanie na naszym terenie sąd i planujemy ruszyć z narracją związana z tworzeniem kolonii karnej na płd. Azymutii. Ponadto mamy wszystko inne czego dusza zapragnie: gospodarkę wolnorynkową, ligę sportową, bogatą kulturę i historie, jesteśmy także państwem bardzo zróżnicowanym regionalnie, także możliwe że znajdzie Pan odpowiedni dla siebie klimat (lub stworzy go sobie w swoim lennie ) . W razie jakichkolwiek pytań związanych z Federacją lub Egvallandem, służę pomocą.
14 Mar 2020, 22:07:43
Oczywiście aspiruję na stanowiska federalne, najchętniej jako minister bezpieczeństwa, ale nie liczę na to, że zostanie mi powierzone to stanowisko od razu na starcie, dlatego początkowo chciałbym się jakoś realizować jednocześnie na poziomie federalnym. Dziękuję bardzo za zaproszenia na poszczególne prowincje, wszystkie wydają się ciekawe, ale muszę zabrać się za ich lekturę, by rozsądnie wybrać jedną z nich
14 Mar 2020, 23:05:34
Cóż jeśli chodzi o szczebel federalny, to mogę Panu zaoferować pracę w Kancelarii Prezydenta Federacji Nordackiej jako jej szef lub też jako doradca ds. bezpieczeństwa narodowego
15 Mar 2020, 11:11:39
Witamy Panie Eryku w Federacji! Ze swojej strony proponuje obejrzeć wszystkie prowincję naszego kraju (szczególnie WRE ). Liczę że zostanie Szanowny z nami na dłużej.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |