04 Sie 2019, 21:12:50
Ja Joanna Walczak, obywatelka Federacji Nordackiej wnioskuję o nadanie mi zgodnie z moją wolą oraz prawem zamieszkania i ziemi obywatelstwa prowincjonalnego Republiki Zjednoczonej Prowincji.

|
Wniosek o obywatelstwo
|
|
04 Sie 2019, 21:12:50
Ja Joanna Walczak, obywatelka Federacji Nordackiej wnioskuję o nadanie mi zgodnie z moją wolą oraz prawem zamieszkania i ziemi obywatelstwa prowincjonalnego Republiki Zjednoczonej Prowincji.
04 Sie 2019, 21:34:21
Uprzejmie proszę o wypełnienie wniosku o obywatelstwo zgodnie z tym wzorem.
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
08 Sie 2019, 18:56:18
[nofficial] Wniosek o nadanie obywatelstwa Republiki Zjednoczonych Prowincji 1. Imię i nazwisko: Joanna Walczak 2. Link do rozporządzenia Prezydenta/MSW FN stwierdzającego nadanie obywatelstwa federacyjnego: Postanowienie Prezydenta FN ws. nadania obywatelstwa z dnia 2 sierpnia 2019 roku 3. Krótki opis siebie: jestem tu nowa ale chciałabym zatrudnić się w Telewizji. 4. Podpis.Joanna Walczak. [/nofficial]
08 Sie 2019, 19:02:58
Bardzo dziękuje i z przyjemnością informuję o zatwierdzenia wniosku o obywatelstwo RZP pani @Joanna Walczak.
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |