09 Lip 2019, 19:26:49
Zwierzogród, dnia 7 lipca 2019 roku
Naczelny Sąd Federalny
Wydział Karny
ul. Więzienna 1a
Jugowice 01-001
Powód:ul. Więzienna 1a
Jugowice 01-001
Kaspar Waksman
ul. Prezydencka 1
Zwierzogród 01-130
Pozwany:
Kamiljan de Harlin von Wespucci
ul. Prezydencka 1
Jugowice 01-001
POZEW
Wysoki Sądzie! Oskarżam Marszałka Parlamentu Federacji Nordackiej Kamiljana de Harlina von Wespucciego o działanie na szkodę państwa oraz działania mające na celu wprowadzenie dyktatury.
Oskarżony wykorzystując niepokoje wśród społeczeństwa dotyczące mojej osoby zgłosił poprawkę (zał. 1) do ustawy o obywatelstwie, która jasno pozwala Prezydentowi na pozbawiania obywateli ich obywatelstw ot tak. Żadnego uzasadnienia, nic. Taka poprawka do pierwszy krok do zaprowadzenia harlinowskiej dyktatury w naszym kraju. Dzięki niej p.o Prezydenta będzie mógł z łatwością grozić osobą, które mnie wspierają utratą obywatelstwa itp. Nie można dopuścić do tego, żeby osoby niewinne, które po prostu wierzą mi, i nie chcą mojego odejścia były zastraszane utratą statusu obywatela. Dodam również, że całe głosowanie trwało 13 minut. Rozumiem, gdyby zostało zakończone po takim czasie po tym, jak wszyscy posłowie oddaliby głos. Tymczasem głosowanie zostało zakończone po oddaniu głosów przez dwóch posłów, w tym jeden jest w mojej opinii manipulowany i namawiany na oddanie głosu "ZA" przez Harlina. Chciałbym również dodać, że Pan Harlin specjalnie uniemożliwił oddanie głosu przez Pana Posła Grzegorza Szaraka, gdyż ten w jednym z wątków wybaczył mi fałszerstwo w wyborach, i najprawdopodobniej oddałby głos przeciw ustawie.
Wnoszę o natychmiastowe pozbawienie funkcji Marszałka Parlamentu i statusu posła Pana Kamiljana de Harlina von Wespucciego, a także o zakaz pełnienia funkcji publicznych przez okres 1 miesiąca oraz o unieważnienie poprawki siłą wprowadzonej do ustawy przez dwóch rozbójników. Wnoszę również o natychmiastowe unieważnienie rozporządzenia p.o Prezydenta ws. "zbawienia FN" z dnia 9 lipca 2019 roku (zał. 2), a także przywrócenie mi statusu obywatela FN oraz RZP.
/-/ Kaspar Waksman
Zał. 1
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)

![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)