01 Lip 2019, 13:43:37
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Mam nadzieję na dobrą współpracę jak i atmosferę w tymże kraju.
Pozdrawiam!
T.Hagen
Pozdrawiam!
T.Hagen

|
Witam wszystkich!
|
|
01 Lip 2019, 13:43:37
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Mam nadzieję na dobrą współpracę jak i atmosferę w tymże kraju. Pozdrawiam! T.Hagen
01 Lip 2019, 13:52:42
[pap=egvwic]Witaj serdecznie w Federacji Nordackiej! Serdecznie zapraszamy do Egvallandu i zapoznania się z tym poradnikiem, w razie pytań lub problemów służę pomocą [/pap]
![]()
01 Lip 2019, 13:55:15
Witam Pana.
Kubushal Urman von Lorcantar-Padersidis
Król Królestwa Paderlandu.
01 Lip 2019, 13:58:19
Erik Otton von Hohenburg napisał(a):[pap=egvwic]Witaj serdecznie w Federacji Nordackiej! Dziękuję, właśnie mam zamiar do was dołączyć. A z poradnikiem zdążyłem już się zapoznać.
01 Lip 2019, 14:05:51
[pap=prez]Witamy w Federacji Nordackiej! Czy mógłby szanowny opowiedzieć coś więcej o sobie? Czym planuje się Pan zająć w kraju? W razie pytań służę pomocą Ja zaś ze swojej strony zapraszam do Republiki Zjednoczonych Prowincji! /-/ III Prezydent Federacji Nordackiej [/pap]
Kaspar Waksman Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
01 Lip 2019, 14:11:20
Witamy w Federacji! Chciałem zaprosić Szanownego do Egvallandu lecz widzę że już wybrał Pan miejsce zamieszkania. Bardzo mnie to cieszy że wypadło akurat na nasz region, każdy obywatel jest jak woda która napędza nasz mały młyn dzięki czemu powoli nasza pozycja w Federacji zwiększa się.
01 Lip 2019, 14:20:34
Mógłbym napisać, że do dołączenia tutaj zachęcił mnie Pan @Artur Kardacz. Na razie nie mam żadnej koncepcji ani pomysłu kim zostanę.Teraz skupiam się na czytaniu forum, później coś zdecyduję. Dziękuję za zaproszenie!
01 Lip 2019, 16:01:14
Dzień dobry! Witamy w krainie gór i mórz, w krainie łąk i lasów, witamy w Suderlandzie FN!
To tylko Szarak
01 Lip 2019, 18:34:49
Także i mi nie pozostaje nic innego, jak powitanie Szanownego Pana. Mam nadzieję że szybko poczujecie się tutaj jak u siebie. Zachęcam do działania zarówno w centrali, jak i samorządach (widzę, że wybrał Pan Egvalland - dobry wybór) na wszelkich polach. Od polityki, sport, kulturę, media... To są mikronacje, można tu być tym, kim się chce. Ogranicza nas tylko wyobraźnia. Jakby to Muniek Staszczyk powiedział: "... możesz być nawet anarchistą".
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |