23 Wrz 2019, 23:02:31
Dziękuję bardzo, Panie Prezydencie czy dalej moge sprawować funkcję komendanta Folksguarde i Naczelnego Dowódcy AE?

|
Wnioski o nadanie obywatelstwa Egvallandu
|
|
23 Wrz 2019, 23:02:31
Dziękuję bardzo, Panie Prezydencie czy dalej moge sprawować funkcję komendanta Folksguarde i Naczelnego Dowódcy AE?
18 Paż 2019, 17:25:39
wniosek o obywatelstwo
ja Aleksander Novak przybył(y/a) do Egvallandu dnia 18.9.2019 składam wniosek o obywatelstwo egvallandzkie informując zanadto, że nie stanowie zagrożenia dla bezpieczeństwa prowincji oraz że posiadam elementarną wiedzę na temat Egvalandu, jego kultury, historii, ustroju i geografii.
Z poważaniem Aleksander Novak
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
18 Paż 2019, 17:36:31
[pap=egvprez]
Szanowny Panie!
Wniosek rozpatruje pozytywnie, i niebawem opublikuje akt nadania obywatelstwa Winkulijskiej Republiki Egvallandu. Jednakże dla czystej formalności proszę tylko o złożenie przysięgi o poniższym brzmieniu:
Przysięgam, że jako obywatel egvallandzki, wykonując swe prawa i obowiązki, zawsze na uwadze mieć będę dobro całej rzeczypospolitej egvallandzkiej; że będę wspierał Konstytucję i prawa Egvallandu oraz bronił ich przed wszystkimi wrogami, zewnętrznymi i wewnętrznymi; oraz że będę wspierał Egvalland ze wszystkich swoich sił, kiedy prawo lub dobro wspólne będą tego wymagać. [/pap]
![]()
18 Paż 2019, 17:44:18
Erik Otton von Hohenburg napisał(a): Ja Aleksander Novak Przysięgam, że jako obywatel egvallandzki, wykonując swe prawa i obowiązki, zawsze na uwadze mieć będę dobro całej rzeczypospolitej egvallandzkiej; że będę wspierał Konstytucję i prawa Egvallandu oraz bronił ich przed wszystkimi wrogami, zewnętrznymi i wewnętrznymi; oraz że będę wspierał Egvalland ze wszystkich swoich sił, kiedy prawo lub dobro wspólne będą tego wymagać.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
18 Paż 2019, 17:54:37
[pap=egvprez]Sz. Panie!
Z radością informuję Pana o nadaniu Waszej Osobie, obywatelstwa Egvallandu! [/pap]
![]()
19 Paż 2019, 19:28:30
Ja Margot Elsahiler Przysięgam, że jako obywatel egvallandzki, wykonując swe prawa i obowiązki, zawsze na uwadze mieć będę dobro całej rzeczypospolitej egvallandzkiej; że będę wspierała Konstytucję i prawa Egvallandu oraz broniła ich przed wszystkimi wrogami, zewnętrznymi i wewnętrznymi; oraz że będę wspierała Egvalland ze wszystkich swoich sił, kiedy prawo lub dobro wspólne będą tego wymagać. ja Margot Elsahiler składam wniosek o obywatelstwo egvallandzkie informując zanadto, że nie stanowie zagrożenia dla bezpieczeństwa prowincji oraz że posiadam elementarną wiedzę na temat Egvalandu, jego kultury, historii, ustroju i geografii.
19 Paż 2019, 19:44:03
[pap=egvprez]Szanowna Pani, Z radością informuję Panią o pozytywnym rozpatrzeniu wniosku i nadaniu Pani obywatelstwa Egvallandu. Stosowny akt prawny ukaże się niebawem w Dzienniku Praw. Z poważaniem Erik Otton von Hohenburg
Prezydent WRE[/pap]
![]()
29 Paż 2019, 10:49:36
Ja Marcus Lertoon przybył(y/a) do Egvallandu dnia 29 października składam wniosek o obywatelstwo egvallandzkie informując zanadto, że nie stanowie zagrożenia dla bezpieczeństwa prowincji oraz że posiadam elementarną wiedzę na temat Egvalandu, jego kultury, historii, ustroju i geografii. Z poważaniem
29 Paż 2019, 17:35:40
[pap=egvprez]
Szanowny Panie!
Wniosek rozpatruje pozytywnie, i niebawem opublikuje akt nadania obywatelstwa Winkulijskiej Republiki Egvallandu. Jednakże dla czystej formalności proszę tylko o złożenie przysięgi o poniższym brzmieniu:
Przysięgam, że jako obywatel egvallandzki, wykonując swe prawa i obowiązki, zawsze na uwadze mieć będę dobro całej rzeczypospolitej egvallandzkiej; że będę wspierał Konstytucję i prawa Egvallandu oraz bronił ich przed wszystkimi wrogami, zewnętrznymi i wewnętrznymi; oraz że będę wspierał Egvalland ze wszystkich swoich sił, kiedy prawo lub dobro wspólne będą tego wymagać. [/pap]
![]()
13 Sty 2020, 23:34:31
wniosek o obywatelstwo
Ja Davy Jones przybyły do Egvallandu dnia 13 stycznia składam wniosek o obywatelstwo egvallandzkie informując zanadto, że nie stanowie zagrożenia dla bezpieczeństwa prowincji oraz że posiadam elementarną wiedzę na temat Egvalandu, jego kultury, historii, ustroju i geografii.
Z poważaniem Kapitan D. Jones |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |