22 Wrz 2019, 20:45:25
Dobry wieczór! Proszę o nadanie mi rangi "obywatel" oraz "Egvalland" z góry bardzo dziękuję za szybkie wykonanie mojego wniosku.

|
Centrum wniosków i próśb
|
|
22 Wrz 2019, 20:45:25
Dobry wieczór! Proszę o nadanie mi rangi "obywatel" oraz "Egvalland" z góry bardzo dziękuję za szybkie wykonanie mojego wniosku.
22 Wrz 2019, 20:54:21
@Erik Otton von Hohenburg do jutra będzie wniosek będzie wykonany, niemniej - został zaakceptowany. @Artur Kardacz nadano.
26 Wrz 2019, 15:47:27
Drogi Reżimie! Proszę o stworzeniu poddziału w dziale Metropolii Zwierzogrodzkiej o nazwie "Fioletodarsk". W opisie tego działu prosiłbym o umieszczenie poniższego obrazka: ,zaś w dziale "Fioletodarsk" prosiłbym o stworzenie działu o nazwie "Komitet Centralny SPM", zaś w opisie - "Komitet Centralny Socjalistycznej Partii Muratyki". Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
27 Wrz 2019, 20:41:20
@"Kaspar Waksman-Dëter" Prośba spełniona. Życzę, aby poddziały sprawiały Panu radość.
To tylko Szarak
27 Wrz 2019, 20:52:11
Szanowni Państwo, Proszę uprzejmie o dodanie mojego imienia, aby moja nazwa na forum miała następujące brzmienie: "Tarsycjusz Operar" Z poważaniem (-) Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu
Tarsycjusz Operar
27 Wrz 2019, 22:24:14
@"Operar" nie można tego zmienić samodzielnie w ustawieniach konta? Towarzyszu-Administratorze prosiłbym jeszcze o wykonanie wniosku towarzysza Erika.
29 Wrz 2019, 11:14:41
Z tego co wiem, to zwykli użytkownicy forum nie mogą sami dokonać zmiany loginu/nicku. Co do prośby Pana Erika, to zostanie ona zrealizowana jeszcze dziś.
To tylko Szarak
29 Wrz 2019, 11:53:12
Grzegorz Szarak von Hohenburg napisał(a):Z tego co wiem, to zwykli użytkownicy forum nie mogą sami dokonać zmiany loginu/nicku. Zgadza się. Dlatego właśnie napisałem tą prośbę. Jeśli mogę zmienić swoją nazwę, to proszę o wskazanie jak mam to zrobić. Jeśli zaś nie jest to możliwe z moimi uprawnieniami, to jeszcze raz zwracam się o zmianę mojej nazwy na forum z "Operar" na "Tarsycjusz Operar". (-) Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu
Tarsycjusz Operar
29 Wrz 2019, 20:40:38
Przepraszam, za opóźnienia, lecz obecnie mam małe problemy z zalogowaniem się. Problem zostanie wkrótce rozwiązany!
To tylko Szarak
01 Paż 2019, 17:23:06
Drogi reżimie! składam wniosek o daniu mi opcji moderowaniu działu mojej instytucji a dokładnie Forum Federacji Nordackiej › Władze › Partie polityczne (federalne) › Nordacka Partia Wolność i Rozwoju.Z góry bardzo dziękuję!!!
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |