Kończę głosowanie. Ustawa wraz z poprawkami została jednogłośnie uchwalona. Proszę o jej podpisanie przez Prezydenta. @"Alfred Fabian von Tehen-Dżek"
Przechodzimy do debaty nad ustawą o stanowiskach niepołączalnych.
Swoje zdanie na temat ustawy wygłosiłem już w pierwszym poście tego wątku.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Informuję o podpisaniu ustawy o kryteriach uznawania innych mikronacji oraz opublikowaniu jej w Dzienniku Praw. Na przyszłość jednak prosiłbym o poinformowanie mnie drogą prywatną o fakcie przyjęcia ustawy przez Parlament.
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Chciałbym jeszcze poznać zdanie obywateli FN o ustawie, nie tylko samych posłów. Następnie przejdziemy do głosowania.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Szarak typie, ile razy mam Ci powtarzać, abyś nie kradł moich tekstów. To jest dramat... Zaprzestań chociaż w budynku Parlamentu.