01 Lip 2019, 23:45:31
@Erik Otton von Hohenburg Placere parce mihi hunc errorem
![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji

|
Wniosek do brata Prezydenta
|
|
01 Lip 2019, 23:45:31
@Erik Otton von Hohenburg Placere parce mihi hunc errorem
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
02 Lip 2019, 09:21:33
Przepraszam bracia i siostry. Moja prośba jest możliwa do spełnienia czy nie?
02 Lip 2019, 10:07:12
Myślę że tak, Pan Prezydent Federacji wprowadził trochę zamieszania bo źle zrozumiał. Wszystko zostało już wyjaśnione.
02 Lip 2019, 10:35:11
(02 Lip 2019, 10:33:07)Fazil Emre napisał(a): Mogę prosić o utworzenie poddziału Starostwa Sułtanatu Siyah? Pozwólcie, że złożę wniosek za Was. ![]()
02 Lip 2019, 12:24:38
@Fazil Emre może Pan (jeżeli taka pańska wola) złożyć wniosek o obywatelstwo FN, aby otrzymać obywatelstwo prowincjonalne. [/hr] Edit. widzę że już pan to zrobił
To tylko Szarak
02 Lip 2019, 13:04:35
[pap=egvprez] Szanowny Sułtanie @Fazil Emre ! Proszę wybaczyć, że nie odpowiedziałem od razu, jednak sen wzywał. Witam w Egvallandzie, najpiękniejszym kraju w Mikroświecie! Postanowiłem zaakceptować Pańską prośbę. W końcu każdy nowy obywatel dla Egvallandu, jest tym czym jest każda nowa duszyczka, która uwierzy w Allaha. Wydam zaraz odpowiednie rozporządzenie, które nada Panu starostwo. Jeśli będzie Pan miał jakiekolwiek pytania proszę śmiało się pytać obywateli Egvallandu, w tym również mnie! [/pap] ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |