01 Maj 2019, 21:15:15
Proszę, proszę chyba już się znamy.

|
Ave...!
|
|
01 Maj 2019, 21:16:56
Tak? Panie @Kubushal, czy mógłby Pan nam co nieco o tym Waszmościu opowiedzieć?
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
01 Maj 2019, 21:25:57
A co tu dużo mówić. Poznaliśmy się podczas mojej wycieczki po AW. Teraz wiem że śmieszne jest polecanie tej osobie zamieszkanie w Rotrii Trzymam kciuki za nowe państwo. Nie wiem czy tam przyjadę bo trochę się boję.
01 Maj 2019, 21:34:24
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
02 Maj 2019, 11:34:04
Chciałem poinformować Was o powstaniu nowego państwa a nawet spytać o wolne terytorium. Niestety widzę że oprócz zniechęcania mnie nic tutaj nie uzyskam. Nic dziwnego że inne mikronacje zajmują tereny bez niczyjej zgody a później macie konflikty na Nordacie.
02 Maj 2019, 11:35:54
(02 Maj 2019, 11:34:04)Bies napisał(a): Chciałem poinformować Was o powstaniu nowego państwa a nawet spytać o wolne terytorium. Niestety widzę że oprócz zniechęcania mnie nic tutaj nie uzyskam. Nic dziwnego że inne mikronacje zajmują tereny bez niczyjej zgody a później macie konflikty na Nordacie. TC upadło, Athos upadło - lepiej byś gdzieś znalazł miejsce człowieku, a nie tworzysz kolejne niewypały, które zaśmiecają serwery ![]()
02 Maj 2019, 14:39:44
(02 Maj 2019, 11:34:04)Bies napisał(a): Chciałem poinformować Was o powstaniu nowego państwa a nawet spytać o wolne terytorium. Niestety widzę że oprócz zniechęcania mnie nic tutaj nie uzyskam. Nic dziwnego że inne mikronacje zajmują tereny bez niczyjej zgody a później macie konflikty na Nordacie. Nasze wypowiedzi nie mają na celu zniechęcenia ludzi do mikroświata ani do tworzenia państwa na naszym kontynencie. Chcemy uświadomić Szanownemu że tworzenie kolejnego tworu bez doświadczenia i grupy ludzi nie ma sensu, ale nadal widzę że pod pewnymi względami za nic się Szanowny nie zmienił. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |