30 Kwi 2019, 15:07:53
To że przestaliście działać trochę źle świadczy o waszym podejściu i motywacji. Ja wam nie zakazywałem działać, wręcz byłem przychylny waszej inicjatywie i cieszyłem się, że chcecie odrodzić Brodrię. Ja na to nie miałem po prostu czasu. Poinformowałem was tylko o tym, żebyście jednak postarali się działać w jakichś granicach przyzwoitości i na podstawie obowiązującego prawa. Zrezygnowaliście - to wasza decyzja. Nie miałem na nią żadnego wpływu.
I skończ wreszcie z tą tępą retoryką, bo ręce opadają się czyta twoje wypowiedzi. Jakim ojcem narodu? O czym ty w ogóle mówisz? Chyba wszyscy tworzymy Brodrię i wszyscy chcemy jej odtworzenia, tak? Skoro tego chcemy, to działajmy razem w demokratyczny sposób. Ja o tym zawsze przypominałem i do tego dążyłem. Nie chciałeś z tego skorzystać, wolałeś się obrażać - twoja sprawa. Tylko miej chociaż odrobinę przyzwoitości i jak już odchodzisz, a potem wracasz, to nie wygaduj bzdur.
I skończ wreszcie z tą tępą retoryką, bo ręce opadają się czyta twoje wypowiedzi. Jakim ojcem narodu? O czym ty w ogóle mówisz? Chyba wszyscy tworzymy Brodrię i wszyscy chcemy jej odtworzenia, tak? Skoro tego chcemy, to działajmy razem w demokratyczny sposób. Ja o tym zawsze przypominałem i do tego dążyłem. Nie chciałeś z tego skorzystać, wolałeś się obrażać - twoja sprawa. Tylko miej chociaż odrobinę przyzwoitości i jak już odchodzisz, a potem wracasz, to nie wygaduj bzdur.

![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)