@"AndrzejSwarzewski" Ranking za kwiecień nie zostanie opublikowany. Zamiast tego może ukaże się ranking prezentujący aktywność mikroświata łącznie w maju i kwietniu.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Doctriński Instytut Naukowy - Ranking za czerwiec 2019
[/hr]
Instytut wraca do tworzenia rankingów:
Z powodu braku czasu nie udało zebrać mi się danych Sclavinii, Starosarmacji, Teutonii, Baidasu, Trizondalu, NUPIA, Bizancjum, Slawonii i Sewerbii. Następnym razem postaram się przedstawić wszystkie wartości.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
@"Kamiljan Harlin von Wespucci" Akurat pewnie NUPIA to gryzie glebę. Opieram to na obserwacjach ich Discorda, na którym ich przywódca był ostatni raz rok temu.
[size=190][size=125]Prezydent Egvallandu, Dyrektor MIM;[/size][/size]
Zaskakuje mnie słaba forma Królestwa Dreamlandu. Mam nadzieję, że znowu wrócą do swojej formy. Mimo, że my nie błyszczymy, to od paru miesięcy mamy jak na warunki v-nacyjne całkiem stabilną aktywność.
Królestwo Dreamlandu już od dobrych 3 miesięcy boryka się z problemami aktywnościowymi. Niby po powracało starych obywateli, ale po większej ani widu, ani słychu. Chyba, żem jest ślepy, to zwracam honor, choć ja osobiście większej aktywności na forum KD nie widziałem już dawno.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Po obejrzeniu suderlandzkiego rankingu jest jednocześnie zadowolony i zaskoczony. To taki mały spoiler dla osób, które nie są zapoznane z tamtejszym rankingiem i naszym.