13 Kwi 2019, 16:29:36
Jak można uzyskać obywatelstwo volkiańskie? Bo jestem nim bardzo zainteresowanym.

|
Obywatelstwo
|
|
13 Kwi 2019, 16:29:36
Jak można uzyskać obywatelstwo volkiańskie? Bo jestem nim bardzo zainteresowanym.
13 Kwi 2019, 16:46:25
[pap=volprez]Towarzyszu! Obywatelstwo Socjalistycznej Republiki Volkianu przyznaje Prezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu, na wniosek zainteresowanego. Ustawodawca nie przewiduje w jaki sposób ma być wyrażona chęć zdobycia obywatelstwa, więc to może być wniosek "Ja, Roch Kowalski wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Socjalistycznej Republiki Volkianu. Swój wniosek argumentuję tym że bla bla bla. Parafka". Obywatelstwo nadawane jest po spełnieniu wszystkich trzech warunków wymienionych w art. 8. Konstytucji Socjalistycznej Republiki Volkianu (Dz. U. Poz. 001 z 2019 r.). /-/ Henryk Wespucci[/pap]
13 Kwi 2019, 17:11:17
Ja, Leszek Roskohard wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Socjalistycznej Republiki Volkianu.
17 Kwi 2019, 21:47:11
[pap=volprez]Towarzyszu! Informuję iż Wasz wniosek został rozpatrzony pozytywnie. W związku z powyższym informuję iż nadaję Wam obywatelstwo Socjalistycznej Republiki Volkianu, pouczając tym samym że wiąże się to z nadaniem praw, oraz obowiązków, o których mowa w Konstytucji Socjalistycznej Republiki Volkianu. Stosowany akt prawny ukaże się w jak najszybszym tempie. /-/ Henryk Wespucci[/pap] |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |