Od razu mówię - nie mam zamiaru stylizować się na jakiegoś Trumpa czy innego Pana tego typu. Po prostu styl jego plakaty bardzo mi się spodobał. Mam nadzieje, że Wam również do gustu przypadł
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Bez względu na Pańskie przypodobania do amerykańskiej kultury oraz barw narodowych, chciałbym szczerze życzyć Panu powodzenia na dzisiejszej debacie. Cieszy mnie fakt, iż mam godnego (a może nawet lepszego?) kontrkandydata na to szlachetne stanowisko.
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.
Bardzo dziękuje za życzenia. Ja również chciałbym życzyć Panu powodzenia na debacie. Pan również jest godnym kontrkandydatem na fotel Prezydenta. Powodzenia jeszcze raz
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki